• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyattım kızlaar (resmlii)röfleden kurtuldumm

• Konu Sahibi Konu Sahibi DML
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çok beğendim..gülerek kullan
sağol canım:1rolleyes:

bence çok güzel olmuş. röfleden daha iyi bence bu renk ;)
evet evet kesinlikle,sabahları daha mutlu uyanıyorum.Allık sürmeme gerek kalmadı artıkhihoyyyt
çok güzel olmuş,güle güle kullanınbayanssulusmile
opuyorumnanaktan

hos bir renk ama bnce kaşlarını aç derim
evet aslında bende düşündüm ama cesaret edemedim,kötü olursa diye belki,ikinci boyadan yaptırabilirim ama acaba nekadar sürede eski haline döner ki kaşlar,birde dökülme yapar mı:uhm:
senin bilgin var mı canım bu konuda :sm_confused:

aaa çok guselll..begendım ben..

boya sürme açıcı kullan arkdsm kullanıyo ayrıca dökülme falan yapmıyo.Renk hep aynı kalıyo snucta kalıcı bisey sdece sonradan çkanları aldırmazsan hos durmuyo bn onun ne kullandığını öğrenip yazarım.

boya sürme açıcı kullan arkdsm kullanıyo ayrıca dökülme falan yapmıyo.Renk hep aynı kalıyo snucta kalıcı bisey sdece sonradan çkanları aldırmazsan hos durmuyo bn onun ne kullandığını öğrenip yazarım.

tamam canım,teşekkür ederim.Senden haber bekliyorum.Birde hangi sıkılıkta kullanıyor bu açıcıyı onu da öğrenirsen sevinirim.:1rolleyes:

sağol canım.a.s.
ben kuaföre sarı ve açık kumral arası bir renk istediğimi söyledim.bu renklerin içine biraz karamelde kattı,röflelerin yeşil olmaması için dedi ve daha sıcak bir renk olur dedi.Onu dinledim ve sonuçta böyle bir renk oldu.alkisalkisalkis

anladım cnm bende böyle yapabilirim teşekkürler..

Back