Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım burda birçok kişinin elde etmeye çalıştığı renk sanırım buydu, hatta bende dahil kaydirigubbakcemile3 çok güzel olmuş, güle güle kullan canım a.s.
cok güzel olmus canim güle güle kullan yüzüne cok gitmis bende beyaza yakinim ne renk yapsam
Bence bu renk yaşlı gösteriyor. Beyaz ten için bu tondan ya daha açık olmalı-ki herkese yakışmaz- ya da daha koyu olmalı. Kahve muhteşem olabilirdi bence. Ama herkesin zevki başka tabi.
güle güle kullan cnm çok hoş olmuş bende de röfle var şuan değiştirsem mi die düşünmekteyim.ne renk bu tam olarak?
canım benim tenimde çok beyaz,allık sürmesem hasta gibi duruyorum birde saçlarımda röfle vardı,daha da soluk duruyordum.bence sen de bu tonlarda bir renge boyat,sıcak tonlarda boyaki yüzün canlı dursun.bugün uyanıp,aynaya baktığımda,yüzümü kanlı canlı görünce çok mutlu oldum,artık bu rengi asla değiştirmem:teytey:
sağol canım.yerimsenibenbende coookk beğendim gerçekten yakışmış canım bende beyaz tenliyim ii fikir verdin bana güle güle kullan
teşekkür ederim canım.Kuaförüm hoşderede,çağrı kuaför.Gitmek istersen,adresini telini verebilirim.:dance:SÜPERMİŞ
KUAFÖRUNU DE TARİF ET ISTERSEN :d
rica ederim canım.saçını boyatırsan resmini isteriz ama :1rolleyes:cok saol canim tavsiyen icin röfle gitmiyo bana o kesin ama sicak tonlar een iyisi galiba tsk
çok güzel olmuş,güle güle kullanınbayanssulusmile