• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmalımıyım sizce ?? -Resimli-

kızzzzzz delimisin sen elleşme güzelim saçlarına.. ben balyaj yaptırdım rofle yaptırdım batırdım güzelim saçlarımı... saçının rengi çok hoş bence ama canın sıkılıyorsa şimdi çıt çıt uçlar var rengarenk onları saçının aralarına tak çok hoş duruyor.. kaydirigubbakcemile5

bence kendi saç rengin cok cok güzel.acık bir renk tonu yüzüne gitmiş zaten yüzünde cok guzel dogal güzelligin var bence hiç saçlarını boyayıp saçlarını yıpratma sonra cok pişman olursun.bende 18 yasında sarıya boyatmıştım dogal saç rengim seninki gibi findık kabugu sonra mahfoldu saçlarım 2 senede anca kendine geldi.bence hiççç bulaşma boya işine.eger cok değişiklik istiyorsan günlük boyalar var onlardan al en azından hevesini almış olursun zemuszemus

tmm..o boyaların sarısı flan warmıdır ? bnm bildiğm hep krmızı mavi flan gibi:uhm: renkler oluo

kızzzzzz delimisin sen elleşme güzelim saçlarına.. ben balyaj yaptırdım rofle yaptırdım batırdım güzelim saçlarımı... saçının rengi çok hoş bence ama canın sıkılıyorsa şimdi çıt çıt uçlar var rengarenk onları saçının aralarına tak çok hoş duruyor.. kaydirigubbakcemile5

tmm deniycem..:kedi:

evet cok guzel bir sac rengi bu rengi isteyen cok bayan vardir bencede bozma,tam benimde begendigim bir renk bende bu rengi tutturamiyorum ne renk oluyor sacinin rengi

saçlarının rengi çok güzel
özellikle ilk resimde
platin yakışabilir uçlara
ama ilk önce papatya suyu ile dene bence
hoşuna giderse sonra boyatırsın
birden pişman olmanı istememyerimseniben

harika bir saç rengin var kesinlikle oynama derim herkes o rengi boyayla yapmaya çalışıyor zaten yaz mevsimindeyiz güneş, deniz saçlarının rengini doğal açacaktır ve daha güzel bir renk olacaktır... kendinde çok hoş ve zarifsin ...

bencede saçlarının rengi çok güzel saçlarına kimyasal maddeleri sürmemeni tavsiye ederim ilerleyen yaşlarda mecbur boyatıcaksın

Back