Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o saç 1.reje işlemi sonucunda çıkan renk ama turunculuklar kalmıştı genel ton güzel oldu ama bakırlıklar sinir bozucuydu az tutmuştum 15-20 dk ...ayy 2. sac rengine bayıldım ay süpermiş bu renk yaa
canım o saç 1.reje işlemi sonucunda çıkan renk ama turunculuklar kalmıştı genel ton güzel oldu ama bakırlıklar sinir bozucuydu az tutmuştum 15-20 dk ...
2.işlemi ise 30 -35 dk tuttum daha iyi oldu sanırım kaydirigubbakcemile2
arzuco canım kahvenin üstüne röfle işlemi için şuan ne yazıkki uygun değil ve beklemem gerekli imiş...
bende saçımdaki bu turuncukları gidermek için sarı dore mi boyamalıyım yoksa açık kestane mi diye düşünmeye başladım ...
canım geçmiş sayfalarda detaylı olarak anlattım işlemi ...reje ne arkadaşım ben bilmiorumm :S
................................arkadaşlar bir kuaför abim var sağolsun ...
istanbul nişantaşında kendisi kuaför...
o bana anlattı saçım olmayınca resimleri gördü saçımın turuncu saman sarısı halii...
ve bana yazdırdı ...
aynen yazıyorum bende size..
bunun adı REJE denilen bir koyultma cilası imiş...
ben onunkinden farklı yaptım yalnız ona göre...
(ilk yaptığım işlem bu ama) bu işlemle elde ettiğim saç saç ilk msjımdaki saçtır...
saçı ıslat,suyunu al ...
boya (ıgora 8.00 kumral)
oksidan ve şampuan bunlar karışacak ama karışım mümkün olduğunca sulu olacak
ve saçına dökeceksin karışımı ,tarayarakta yedireceksinkalan karışımı da döküp kalırsa tabii,tekrar dök ve yedir...
yaklaşık 10 -15 dk bekle ve yka ve şampunla ve kremle çık ...
bu kadar dedi...
(2.yaptığım işlem de bu )
benim kendi kafamdan yaptığım işlem ve yukarıdaki çıkan saç tonu ise;(çılgın bir anımda)
(saçı ıslat suyunu al havlu ile)
oksidansız
bitkisel doğal sarı boya (yarımdan biraz fazla) 80 ml
ıgora 8.00 numara kumral (yarım tüp )
L.casting 500 no (yarım tüp )
ve 1 yemek kaşığı kadar da şampuan ekledim
ve boyadım sonuç bu :içelim:
saçlarım parlıyor ve sarı ışıltılı küllü kumral bir renk aldı ...
üzerine komşum geldi çok begendi
kullandığım bitkisel boya bu ;
ben bunu oksidan sanıyordum ama doğal sarı boyamış bu :))))
DOLAYISIYLA YAPTIĞIM HER 2 REJE ıŞLEMıNDE DE OKSıDASYON YERıNE BU BıTKıSEL BOYAYI KULLANDIM ...
bilginize...yani 2 reje işleminde de oksidasyon yok bu var ... ve saydığım diğer malzemeler..
organic colour systems adı ...
10 numara doğal açık sarı
Koyulaştırmalarda beyaz kapatmalarda ve renk açmalarda aktivatörlerle birlikte kullanılır.11 serileri 4 tona kadar açmalarda 1+2 kullanılır.(Gölge veya Balyaj işlemleri gibi)amonyak ve resiknol içermemektedir.. aktivatör ile karıştırınız... (ALINTI)
Canm ilk resimde saçın açılmadan önce ne renkti? Kendi saçınmıydı?
Bende boyatmayı düşünüyorum saçımı sarıya. Şuan saçım çok açık karamel. Röfle falan istemiyorum hepsini açtırcam komple. Senin platin röflelerin çok başarılı görünüyo ilk aşamadamı elde etti kuaför o sarıyı. Acaba ben gidip komple o platin röfle renginde açtırsam turunculuk olur mu?siyahtı canım boyalı siyahtı..kendi saçım değildi ...