• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmalımıyım sizce ?? -Resimli-

Canim ille de degisiklik yapicam diyosan sacinin rengine sari tonlari cok yakisir bence..
Dedigin gibi,canlilik katmak icin uclarina sari attirabilirsin hafiften röfle halinde..
Ama ana sac rengini kesinlikle bozma..
Röfleden sikilirsan zamanla uclarindan kestirirsin gider :lepi:

ahh ahhhhh canım bence kıyma bu saçlarına o kadar güzelki rengi sağlığı benimde senin gibiydi ama malesef hayatımın hatasını yapıp boyattım şimdi keşkeleri oynuyorum

Canim ille de degisiklik yapicam diyosan sacinin rengine sari tonlari cok yakisir bence..
Dedigin gibi,canlilik katmak icin uclarina sari attirabilirsin hafiften röfle halinde..
Ama ana sac rengini kesinlikle bozma..
Röfleden sikilirsan zamanla uclarindan kestirirsin gider :lepi:

yok zaten tamamını boyatmam için ewi terketmem lazım annem almaz bidaha beni
hihoyyyt

ama evet uçlarına sarı attırmayı düşünüyorum..hazır okullarda kapanıo 3 ay kullanıp okullar açılırken kestiririmdelikafadulden:jeyyar:a.s

evet canım sakın saçına bi işlem yaptırma sonra ilerde çok pişman olursun bırak doğal kalsın yaş 23 denemediğim renk kalmadı tecrübe konuşuyo sakın sakın papatya suyu senin işini görür:kızgın:

saçlarını oynama yaşın daha küçük canım sonra çok oynarsın bide dersin kendi saçımın rengi güzeldi ama saçın kendi rengini unutursun

Benim saç rengim ve modeli seninkinin aynısı ve çok memnunum... Hiç bir zamn boya sürmedim saçıma evlenince belki diye düşünüyorum kuaförler saç rengimi çok beğeniyor boyatırsam kesinlikle platin sarısını röfle olarak tavsiye ediyorlar ama bugüne kadar hiç boyatmadığım için korkuyorum "ya kötü olursa" diye bu yüzden evlenince bile belki diyorum.. saç rengin sana çok yakışmış ben tavsiye etmiyorum boyamanı. ..:)

Son düzenleme:
bütün kıslar toplandık bak seni doğal bırakmak için uğraşıyoruz güselim çok güsel ve doğalsın bence bozma ne yapcan boyayı sendeki zaten milletin arayıpta yaptıramadığı renklerden...
daha on yedisin...hele bi yirmi ol o zaman altına dokunursun şimdilik dokunma...aplalarını dinle okiş...

Benim saç rengim ve modeli seninkinin aynısı ve çok memnunum... Hiç bir zamn boya sürmedim saçıma evlenince belki diye düşünüyorum kuaförler saç rengimi çok beğeniyor boyatırsam kesinlikle platin sarısını röfle olarak tavsiye ediyorlar ama bugüne kadar hiç boyatmadığım için korkuyorum "ya kötü olursa" diye bu yüzden evlenince bile belki diyorum.. saç rengin sana çok yakışmış ben tavsiye etmiyorum boyamanı. ..:)

tmm..görüşn içn çk çk tşkr ederm :1hug:

bütün kıslar toplandık bak seni doğal bırakmak için uğraşıyoruz güselim çok güsel ve doğalsın bence bozma ne yapcan boyayı sendeki zaten milletin arayıpta yaptıramadığı renklerden...
daha on yedisin...hele bi yirmi ol o zaman altına dokunursun şimdilik dokunma...aplalarını dinle okiş...

ewt ztn walla burda size sormasam şmdie boyatmş olcktm :lepi:

Back