- Konu Sahibi ozlem_anqel
-
tatlım saç rengin süper ötesi sende çok güzelsin maşallah....bence boya yapıp doğallığını bozma saçlarının ilerde yaptırırsın...papatya sürüp tararsan saçlarını hafif gölgeler olur hem saçın yıpranmaz hemde çok doğal durur...
saçının rengi çok hoş bence boyama ama papatya suyu sürebilirsin güzel olur
boyalı gibi zaten boyama sende
canım o kadar çabasız doğal bir yüzün varki saçlarında öyle kusursuz valla çok doğal duruyorsun boyama
bu renkleri yakalamak için ne kadar çaba sarfediyoruz biz
sendeki doğal güzellik bozma
Canım bence sakın oynama süpersin
öptüm tatlım a.s.
cnm maşallah çok güzelsn saçların da öyle rengi bir harika bozma derim bnde snn yaşlarndaym 6. sınıfa giderken boyatmaya başlamıştm saçlarımı pişmanım şmdi ama napalm iş işten geçti ama eer bi hareketlilik istiosan saçların için aralara ya da uçlara platin weya karamel tarzı bi renk çok güzel gider ayrı bi tatlılık katar yerimseniben bn de 3 hafta sonra röfle yaptrıcam untmazsam paylaşırm sznle a.s.
canım saçlarını rengi çok hoş değişiklik istiyorsan uçlarına platin attırabilirsin güzel olur yaşına uyar hemde sıkıldığında kestirebilirsin doğal saç rengini korursun hemde sağlıklı kalır saçların ama doğal halinlede çok hoşsun karar senin canım...
Ilk fotografta soldaki koyu sacli kizi sen zannettim..
Yanindaki kiz icin icimden "Aaa ne kadar güzel sac rengi var, hangi renk acaba?" falan diye gecirdim .,
Ikinci fotografta anladimki sac rengini begendigim senmissin..
Kesinlikle bozma derim rengini, zaten boyali gibi duruyor, harika cok begendim
milletin arayıp da bulamadığı renk.. bence en güzel saç insanın doğal saçı. bir de bi boyamaya başlayınca sonu gelmiyo. ne kadar geç başlarsan o kadar iyi bence. yine de sen bilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?