Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatmalımıyım sizce ?? -Resimli-

tmam ppatya suyunu bu sefer güneşte baya durarak denicem.. gçen sefer beklemediğim içn pek bşi olmamştı:çok üzgünüm:

tşkr ederm yorumun içn:1hug:

canım o kadar çabasız doğal bir yüzün varki saçlarında öyle kusursuz valla çok doğal duruyorsun boyama
bu renkleri yakalamak için ne kadar çaba sarfediyoruz biz
sendeki doğal güzellik bozma

canım saçlarını rengi çok hoş değişiklik istiyorsan uçlarına platin attırabilirsin güzel olur yaşına uyar hemde sıkıldığında kestirebilirsin doğal saç rengini korursun hemde sağlıklı kalır saçların ama doğal halinlede çok hoşsun karar senin canım...

cnm maşallah çok güzelsn saçların da öyle rengi bir harika bozma derim bnde snn yaşlarndaym 6. sınıfa giderken boyatmaya başlamıştm saçlarımı pişmanım şmdi ama napalm iş işten geçti ama eer bi hareketlilik istiosan saçların için aralara ya da uçlara platin weya karamel tarzı bi renk çok güzel gider ayrı bi tatlılık katar yerimseniben bn de 3 hafta sonra röfle yaptrıcam untmazsam paylaşırm sznle a.s.

tmm mutlaka görmek isterim..şutarafagitti

evet ya bnde öle dşünmştm eer çok kötü olursa kestirirm die..snçta ucunda oldğunda yıpranma gibi bi sorunda kalmaz kestirince..

tşkr ederm yorumun içn :1hug:

Ilk fotografta soldaki koyu sacli kizi sen zannettim..
Yanindaki kiz icin icimden "Aaa ne kadar güzel sac rengi var, hangi renk acaba?" falan diye gecirdim .,
Ikinci fotografta anladimki sac rengini begendigim senmissin..
Kesinlikle bozma derim rengini, zaten boyali gibi duruyor, harika cok begendim

milletin arayıp da bulamadığı renk.. bence en güzel saç insanın doğal saçı. bir de bi boyamaya başlayınca sonu gelmiyo. ne kadar geç başlarsan o kadar iyi bence. yine de sen bilirsin:)

çk çk tşkr ederm yorumun içn..çk mutlu oldm

tmm dikkate alıcama.s

sakın bozma mukemmel bır renk bır cok ınsan bu rengı yakalamak ısın can atıyo sen degıstırmeyı dusunuyosun
kendımden bılıyorum boyatmak ıcın gıttıgım kuaförler asla ızın vermıyolardı:asigim:

canım senin saçının rengine ulaşlamak için insanlar defalarca işlem yaptırıyor saçlarına çokta güzel bir ton sıradanda değil bence kıyma saçlarına eski sağlıklarına kavuşmuyorlar hiç bir zaman boyadıkçada yıpranıyor eğer illede birsey yaptırmak istiyorum dersen uçlarına cok hafıf bır sarı attırabılırsın bence...

keske benim de saclarim seninkiler gibi olsa vallaha, cok guzel bence de hic elleme, ama tabi tercih sana kalmis guzel kardesim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…