- Konu Sahibi ozlem_anqel
-
canım saç rengin çok güzel bence hiç bozma
17 yasında ne cabuk sıkıldın şekerim
bence saçına şimdiden kimyasal şeyler sürdürtme gayet dogal ve sade yasına da uygun hiç elleme ilerde çooookk boyatırsın zaten
bence de bozma ya, böyle renk kolay bulunmaz... ama illa ki değişiklik istiyosan hazır yaz da gelmişken papatya suyuyla açabilirsin biraz daha. hem renk çok güzel olur, hem sen hevesini alırsın hem de saçın yıpranmaz.
tmm deniycm çok çok çok tşkr ederim hihoyyyt
bişey değil cnm ne demek. çok iyi anlıyorum ben seni, ben de saçımın rengini açmıştım 12 yaşındayken oksijenli suyla:) çok komikti çingene sarısı:) sonra papatya suyunu öğrendim, o zamandan beri her yaz yaparım. kumralım ben de, çok güzel gölgeler oluşuyo saçta, hem de yıpranmıyo, süper bişi...:sm_cool:
Saçlarının rengi çok güzeeeel, oynama sakın.. tam benim istediğim gibii kaydirigubbakcemile
saç rengın cok guzell keske benımde ole olsada boyatmasam. ama gunes gordukce malesef turuncu oluyo
maşallah yavrum nası güzelsin ya. bayıldım valla. saçını boyatma bence rengine geri dönmen çooooook zor ve mükemmel saçların var. ay çok beğendim ben seniiiiiii.
saclarinin rengi cok hos.. bencede oynama..bende 17 yasindayim gecen yaz boyadim simdi pismanim..birdaha asla boya sürmem sacima..birde bunun dibboyasi var..isin yoksa durmadan boya..o da saclari yipratiyor tabii..
oynama sakınnnnnnnnnnnnnnnnnn!klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?