Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatıyorum yardım edin? (resimli)

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.148
1.773
333
İstanbul
kendi rengim resimdeki dip rengi. şimdi saçımı hangi kumrala boyatmalıyımki dibim çok belli olmasın gelince hangi ton benim tonuma daha yakın?
ne olur cevap verin bugün gideceğim???
(kumral derken ben pek anlamam koyu küllü açık falan oluyor onu soruyorum)
Şimdiden teşekkürler :16:

Boyattım kızlar saçlarımı resim en altta :1:

Son düzenleme:
Kızlar benim saçlarım daha önce siyah boyaydı konu açmıştım zaten daha önceden kestiricem diye.Gittiğimde boyatmak istediğimi söyledim kuaföre ve kumral bir renk istediğimi söyledim boyamadı çünkü akar yeşil olur dedi geçiş dönemi olarak dore kumral yapalım bir ay sonra istediğin kumrala boyarz zemini sağlam olur dedi kabul ettim ve saçım şuan dore kumral ve bir ay sürem doldu bugün gidiyorum boyatmaya kumrala.Fakat doğal bir kumral olsun istiyorum bir de dip boyasına gitmek zornda kalmayacağım bir renk seçeyim istiyorum saçımın kendi rengi bu resimin dibindeki renk

şimdi saçımı hangi kumrala boyatmalıyımki dibim çok belli olmasın gelince hangi ton benim tonuma daha yakın?
ne olur cevap verin bugün gideceğim???
(kumral derken ben pek anlamam koyu küllü açık falan oluyor onu soruyorum)
Şimdiden teşekkürler :16:

saçında kızıllık var bu yüzden küllü kumrala boyatmalısın ki o kızıllık gitsin o zaman saçın doğal olur ama yinede kuaförede bir sor normalde küllü renkler akınca yeşillik katar fakat kızıllık olduğu için ikisi birbirini dengeler

saçında kızıllık var bu yüzden küllü kumrala boyatmalısın ki o kızıllık gitsin o zaman saçın doğal olur ama yinede kuaförede bir sor normalde küllü renkler akınca yeşillik katar fakat kızıllık olduğu için ikisi birbirini dengeler

Saçımın şuanki rengi bu değil saçım şuan dore kumral, bu resmi koymamın sebebi dibini net görebilmeniz
Teşekkür ederim bu arada cevabınız için.

Saçımın şuanki rengi bu değil saçım şuan dore kumral, bu resmi koymamın sebebi dibini net görebilmeniz
Teşekkür ederim bu arada cevabınız için.

rica ederim saçın resimde dibi koyu kumral gibi gözüküyor sen kumral tonlarını düşünüyosan dibi illa ki çıktığında belli olur ama kuaföre gittiğinde saçının bi ton açık rengini kullanırsan belki uzun süre anlaşılmaz dibinin çıktığı

rica ederim saçın resimde dibi koyu kumral gibi gözüküyor sen kumral tonlarını düşünüyosan dibi illa ki çıktığında belli olur ama kuaföre gittiğinde saçının bi ton açık rengini kullanırsan belki uzun süre anlaşılmaz dibinin çıktığı

İki rengi karıştırdık öyle boyadık 6.4 ile 7.1 igorayı karıştırmamızı önerdi kuaför bende kabul ettim dibim gelecek ama renk çok hoşuma gitti beğendim saolun yorumunuz için bu arada :40:

İki rengi karıştırdık öyle boyadık 6.4 ile 7.1 igorayı karıştırmamızı önerdi kuaför bende kabul ettim dibim gelecek ama renk çok hoşuma gitti beğendim saolun yorumunuz için bu arada :40:

güle güle kullan :) bende boyatıcam nasıl bir renk resim koyarmısın benim saçımda küllü karamelle altın sarısını karıştırmıştık ama önceki boyadan dolayı dipleri bakır oldu biraz dinlensin bayramdan sonra açık kumral gibi düşünüyorum

güle güle kullan :) bende boyatıcam nasıl bir renk resim koyarmısın benim saçımda küllü karamelle altın sarısını karıştırmıştık ama önceki boyadan dolayı dipleri bakır oldu biraz dinlensin bayramdan sonra açık kumral gibi düşünüyorum

Tamam canım yarın falan eklerim buraya :)

Back