Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm bak dırek sıyah yapma bence sonra rahatsız olabılırsın actırmak ıstersın olmaz vs vs. benım saclarımda belıme kadar cok uzun ben ıkı kutu koyu kahve alıyorum ve sıyah oluyo bıldıgın sıyah ama tek avantajı ılerde sıkılırsam degıstırme sansım var
ben açık renkli saçları hiç sevmiyorum maalesef o yüzden koyu renkli olsun istiyorum ve siyahta tam benim rengim... saç olarak. yıpranırsada yıpransın.. denemekte fayda var dimi
baktımda siyah gerçekten ama kahverengi deyince direk aklıma koyu kumral renk geliyor psikolojik olarak yanii ben siyahtan dönmem zaten :) koyu renge bayılırım=)
ben de siyah saç seviyorum ve siyaha boyuyorum saçlarımı. yalnız normal siyah önermem çünkü peruk gibi duruyor. mavi siyah dene derim ben o çok daha havalı ve güzel. saçın uzunsa iki kutu alman daha mantıklı olur. bir de şu anda yeni bir boya denedim. palette gün batımı diye. çok koyu. siyahın içine mor ve kızıl karıştırılmış gibi duruyor. ben beğendim kendimde. bu arada ben de siyahtan dönmem diyenlerdenim. seviyorsan düşünmene hiç gerek yok :lepi:
peruk konusunu bende düşündüm..peruk gibi durabilir diye.. ama saçım uzun ve zaten düzleştirmeden evde bile duramam kabarık olupta peruk gibi gözükeceğini pek düşünmüyorum.. mavi siyahı merak ettim.. nasıl birşey oluyor dikkat çekiyormu
ben mavi siyah boyadım saçımı,bildiğin siyah ama güneşte parlıyor biraz daha ama şimdi pişmanım,saçımın rengini değiştiremiyorum ve artık boyamama kararı aldım bür süreliğine :gitme: