• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyadım, üstüne tekrar başka renk atabilir miyim?

tttbbb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
6
0
36
Ankara
arkadaşlar saçlarımın doğal rengi koyu kumral. üstüne saf bakır yaptım. ama hiç bi fark görmedim. şimdi yeni bi renk denesem zararı olur mu saçıma? lütfen bilgiiii.... :D

bigün arayla iki kez saç boyamıştım. yıpranma hissetmedim ama çok kuruluk olmuştu

bi gün arayla iki kez boyamıştım yıpranma olmadı ama çok kuruluk olmuştu saçlarımda.
ama burdan deneyimli bilgili arkadaşların dediğine göre boya üstüne boya yaptınmı ikinci boya tutmuyomuş bekle birazcık öyle boya bence.
bi bi hafta 10 gün bekle en azından

arkadaslar saçlarım koyu kumral, üstüne saf bakır yapmıstım ama hiç farketmemişti. şimdi de üstüne 12 numara sarı yaptım, çok hoş bir renk çıktı ortaya. yani kuaföre gidip bu tonu istiyorum deseydm tutar mıydı bilmiyorum. tam istediğim ton oldu :))) çok mutluyum darısı başınıza:34:

arkadaslar saçlarım koyu kumral, üstüne saf bakır yapmıstım ama hiç farketmemişti. şimdi de üstüne 12 numara sarı yaptım, çok hoş bir renk çıktı ortaya. yani kuaföre gidip bu tonu istiyorum deseydm tutar mıydı bilmiyorum. tam istediğim ton oldu :))) çok mutluyum darısı başınıza:34:

Canım resim koyabilir misin ? :)
Bende palette yoğun bakır 7.77 aldım ama değiştirmeyi düşünüyorum. Koyu kızıl ağırlıklı olur diye. Belki fikir olur.:16:

aynen nasıl bir saça sahip oldun bende merak ettim fotoğraf koyarsan seviniriz :)

Back