• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacimi birazdan boyayacagim: koleston kopuk boya KAHVE

iremsusanli

=)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
312
1
118
İstanbul
Kizlar bugun kolestonun kahve (4\0) kopuk boya aldimsacim suan sari gibi biraz koyu sari. Dogal rengim gibi olsun istiyorum dogal rengim koyu kumral gibi iste bu boyyayi deneyen var mi, saclarinizda nasil bi degisim oldu? Heyecanla cevaplarinizi bekliyoum birazdan boyayacagimmm :))

canım kahve hemde köpük boya tahminimce koyu kahve yada siyaha yakın bi renk çıkar,, koyu kumralla alakasız bi renk..keşke orta kumral gibi bi renk alsaydın hep 1-2 ton koyu düşüyor boyalar..

Koyu kumral dedigim yani acik degil zaten siyaha yakin aslinda koyu kahve gini diyebiliriz dogal rengime bakalimmm. Simdi surdum boyayi bekliyorum

Aslinda tam siyah olmamis eski sac rengim, ama sadece percemlerin ucu biraz koyu olmus siyah gibiiii :(((( o ondeki saclarin rengi akar mi kizlar yaa bi sure sonra cok koyu gosteriyo saci onlar akmasi lazimmmm

Kizlar bugun kolestonun kahve (4\0) kopuk boya aldimsacim suan sari gibi biraz koyu sari. Dogal rengim gibi olsun istiyorum dogal rengim koyu kumral gibi iste bu boyyayi deneyen var mi, saclarinizda nasil bi degisim oldu? Heyecanla cevaplarinizi bekliyoum birazdan boyayacagimmm :))

ben casting koyu kumral boyadım sarı saçımın üzerine çok güzel bir renk oldu aktı şimdi de koleston kahve boyamayı düşünüyorum ama köpük olmayan...saçlarını çok yıprattı mı ya da dökülme????

Hiç denemedim ama tehlikeli sularda yüzüyosun :)

zehir gibi kokan bir yapısı var koleston köpük boyanın..denemeni tavsiye etmem,ve de çok koyu oluyor..

ben casting koyu kumral boyadım sarı saçımın üzerine çok güzel bir renk oldu aktı şimdi de koleston kahve boyamayı düşünüyorum ama köpük olmayan...saçlarını çok yıprattı mı ya da dökülme????

hayır hiç dökülme ya da yıpranma olmadı hatta yumuşacık olduğunu hissediyorum, sadece ıslakken biraz iğrenç olabiliyor ama kuruyunca iyii bakalım ileriki zamanlarda nasıl olacak :D

ben açık kahve mi alayım o zaman saçımın altında sarı boya var o yüzden çok açılıyor diye kahve boyamayı düşünmüştüm ama siyah olsun istemiyorum :44:

kesinlikle açık kahve al, çünkü kahve bayağı koyu oluyor koyu kahve siyaha yakın. ama güzel bi renk ya

güzel yakışmıştır tabi ki ama ben sarışın biriyim zaten normalde de kumral saçlarım o yüzden açık bir kahve olsun istiyorum :31: saçlarım çok ince telli,dökülmemde var kopmasın diye casting i de tekrar düşünüyorum ama çok aktı saçımdan alttaki sarılar bayaa belli oluyor :40:

Back