Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçımı acilen açmam lazım lütfen yardım kızlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aysininannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
17
0
16
Bursa
kızlar merhaba bnm saçlarımda röfle vardı üstüne 2 kere siyah boyadım evde şimdi aktı bayağı.şimdi tekrar açmak istiyorum ama kuafördeistediğim tonu tutturamıyorlar hemde yakıyolar saçlarımı aslında bnm eşim erkek kuaförü evde bazı boyaları karıştırıp bişeyler yapıyo çok güzel açıyo ama o da kıskançlıktan sarıya dönmemi istemiyor bu yüzden bna yardımcı olmuyor lğtfen yardımcı olun onun inadına kendim açıcam saçlarımı.nasıl ne yapmalıyım en çabuk saçı yıpratmadan nasıl açabilirim

perhidrol açar yakıcı maddedir çıplak elle kullanılmaması lazım bunu bilen biri yapmalı önce saçının ucuna biraz dene totunu beyenirsen bir kiş yardımıyla yaptırabilirsin ben lise zamanlarınla kullanıyordum,birde pataya suyu var oda açıyor diyorlar ama ddenemedim

zaten açık renk ister istemez yakıyor saçı ben yıllardır sarıya boyatıyorum ufak yanmalar var sürekli uçlarından kestiriyorum dediğim gibi bu önerdiğim şeyi tek yapma oda açıcı sonuşta,benimde istediğim gibi sarıya boyuyamıyorlar en son yaptırdığım yerden memnunum

sana sıddetle loreal ın amonyaksız 5 ton acıcı urunu majımeches ı tavsıye ederım cunku cıdden yıpratmıor netten veya kuafor malzemelerı satan yerlerden temın edebılırsınn:21: ha bırde sacını acmadan 1 saat once hındıstancevızı ıle tamamını yagla ustune acıcı sur

Benim saçlarımda böyleydi daha doğrusu kahverengi boya alıp boyadım saçlarım resmen siyah oldu kuaföre boya Silici ( yani kusturucu ) ( oriel değil kendi dibinde ki saç rengine etki etmiyor sadece boyayı siliyor ) ile ne kadara silersin dedim 500 tl dedi ki saçlarım omuzumda çok pahalı olduğu için internetten boya Silici aldım ( fakat kesinlikle profesyonel ürün kendiniz kullanmayın yazıyor ) ben aldım ve kendim kullandım nasıl kullanılacağı zaten aldığın sitede yazıyor . Ve istediğin tona göre günde 3 defa uygulama yapabiliyorsun ben istediğim tona gelince açık kumral boyadım çıkta şahane oldu NOT saçını açınca yani istediğin ton olunca hemen boyamalısın yoksa oksijenle temas edince tekrar saç yavaş yavaş koyulaşıyor ( çok uzun oldu ) :))))

perhidrol açar yakıcı maddedir çıplak elle kullanılmaması lazım bunu bilen biri yapmalı önce saçının ucuna biraz dene totunu beyenirsen bir kiş yardımıyla yaptırabilirsin ben lise zamanlarınla kullanıyordum,birde pataya suyu var oda açıyor diyorlar ama ddenemedim

perhidrol nedir nerde satılır nasıl kullanılır yardımcı olurmusun bide saçımda hint kınası var işe yararmı acaba

Canım ne yaptın açtın mı saçlarını? Ben de geçenlerde açtım sarı yaptım loreal in efassor unu kullandım ve yıpranma olmadı bende. Tabi her saçta aynı mı olur bilemem. Yalnız tek başına yapma mutlaka başka biri uygulasın arkalarını falan yapamazsın belki dalga dalga olur sonra Allah korusun. Ben annemden yardım aldım. Bir de mutlaka fırçayla sür saç boyama fırçası kullan. Kolay gelsin :)

Oryal ile saçı aç sonra oluşan turunculuk için çok açık küllü sarı veya küllü platin boya al ve cila olarak sür. Göreceksin mükemmel bir sonuç çıkıyor. Bende siyahtan döndüm. Yıpranmaması içinde bol bol bakım. Tek seferde açman zor. Ben 3 kez oryal sürdüm ve hala inanamıyorum saçlarımda kopma yanma olmadı. Aralıklı aralıklı açtığım ve aralarda da sürekli bakım yaptığım için olsa gerek. Bol şans

Back