Saç Kesim Şekilleri Saçımı 2 günde 1 yıkamaya üşeniyorum!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rockergirlml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
57
1
36
Sakarya
Saçım 2günde bir yağlanıyor. Saçın 4-5 gün yağlanmamasını istiyorum.
Şampuan önerisi olan varmı.;? Yıkadıktan sonra saç yağlanmasın?

2 günde bir miiii??? ben hergüünnn yıkamaktan usandım. saçlarım ince telli birde, ah iğrenç bir durum. nedense sdc hemen üst kısımlar yağlı, dipleri yani, gün içinde hep su ile temas ettiği için mi acaba? geçmedi ne kullandıysam.

saçlarınıza önce 3 gnde bir yıkaa şartı koyun sonra 4 günde bir saç alışır yıkama sıklığınıza göre yağlanır iş sabretmekte hanımlar

Canım benimde saçlarım çok yağlanıyor.Saçlarım düz ile dalgalı arasında değişiyor.Saçımı hergün düzleştirmem gerekiyo .O yüzden çok yağlanıyo.Ben çok şampuan denedim kimisinde daha çok yağlandı kimisinde kepeklendi. .s

aktarlarda defne garlı şampuan sanki biraz daha gec yağlandırıyo sacları cnm tatil zamanı saçlarını 4 5 günde yıka zamanla alışır saçların geç yağlanır

slm benm saçlarım aşırı dökülüyor 2 seneden berri doktora gittim sitres dedi bu sitres 2,3 sene sürermi
aranızda bu konuyla ilgili bilgi verecek biri varmı lütfen kafayı yicem nerdeyse yardım edin

slm benm saçlarım aşırı dökülüyor 2 seneden berri doktora gittim sitres dedi bu sitres 2,3 sene sürermi
aranızda bu konuyla ilgili bilgi verecek biri varmı lütfen kafayı yicem nerdeyse yardım edin

hormon testi yaptır sakın ihmal etme canım geç olmadan önlemini al,stres o kadar uzun süre olurmu hiç doğru düşünüyosun,kansızlık,demir açığı da dökülme yapıyor olabilir...

saçlarınızı hergün yada 2 gunde bır yıkamaya alıstırdıysanız cabuk yaglanır zaten . Dişinizi sıkın 3 gun falan bekletın. Zamanla daha az yaglandıgını goreceksınız

Ben de aynı dertten yakınıyorum. Bu sene sürekli evde olma olayım olduğu için saçımı uzun süre tutuo 4-5 günde bir yıkamaya alıştırmaya çalıştım ancak hiç bir şey farketmedi. 1. gün açık 2. gün toplu şekilde kullanırsam 2 gün gidiyor ancak. Aksi halde her gün yıkamak zorundayım. Saç uçlarım için saç kremi kullanıyorum sürekli. Hiç bir şey kullanmadığım zaman 3 gün gidiyor. Yani saçları çabuk yağlananların saçına ekstra hiç bir şey sürmemesi gerekiyor yoksa çok daha çabuk yağlanmasına sebep oluyor. Şampuan değiştirmekte çözüm nedğil ne yazık ki bir kaç kullanımlık işe yarıyor sonrası yine aynı. Keşke kalıcı çözüm bulunsa şu soruna

Saçlarım dümdüz olduğu için ben de her gün yıkamak zorunda kalıyorum :/
Yoksa kahkül kısımları hemen cılızlaşıyor,dolgun görünmüyor.Yağlanma problemim yok,yani öyle aman aman parlamıyor saçlarım ama sönükleşiyor :/
Bu düz saçlı olanların kaderi sanırım.
Her gün yıka yıka saç da yıpranıyor tabi,sonuçta o da bir canlı,bilemiyorum ne yapmalı =/

Canim saclarini yikadiginda suyu degdirmeden sampuanlandir saclarini ve sonra su ile yika.
Ve bos günlerin oldugunda yikama alistir saclarini..sonra göreceksin 2 günde 1 degil 3-4 günde bir yikayacaksin
birde sacin yagli oldugunda topla sacini ve cok az pudra sür saclarina böylece hic yagli gözükmüyor bende öyle yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…