• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçımdaki sirke

maryantoniet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
32
8
86
Herkese merhaba, yeni üye oldum coook büyük bi derdim var. Saçlarım uzun ve gür dün bi baktım bitlenmişim hemen sampuan aldım temizledim, fakat diplerimde sirkeler var, arkadaslar nasıl gidebilir sirkeler annem biraz kesti ama saçım fazla oldugu için bitiremedi. Kuaföre de gidemiyorum sirkeden yardım edin lütfen :(

İnce tarak var ya eskiden oluyordu bit şampuanların yanında onunla iyice tarayın. Ama bakmak lazım tek tek içinde canlı olanlar varsa bit olur yine
Paranit bit spreyi, elma sirkesi vs deneyin ama sirkeyi öldürür mü bilmiyorum. Öldürse bile ölülerin de temizlenmesi lazım kafadan

Bi sprey var diğer şampuanlar 7 lira o sprey 44 lira falan. Çok etkiliymiş ve yek seferde kesin sonuç diyorlar. Kız kardeşim bitlenmişti bu yaz. Saçını o şampuanın içinden çıkan tarakla devamlı tara ki sirkeler Yok olsun. Ama devamlı. Annen bi çarşafı gersin seni yatırsın saatlerce tarasın ayıklasın. Bi kaç gün üstüne şampuanı tekrar et

Eczaneden bit şampuanı ve tarağı alın, sıkça tarayın o tarakla.

O saclar kesilmeli kuaforde. Baska turlu zor kurtulursunuz. Kuaforden cekinmenize gerek yok sanki bitli insan hic mi gormediler? İnsanlik hali. Gecmis olsun

Bi sprey var diğer şampuanlar 7 lira o sprey 44 lira falan. Çok etkiliymiş ve yek seferde kesin sonuç diyorlar. Kız kardeşim bitlenmişti bu yaz. Saçını o şampuanın içinden çıkan tarakla devamlı tara ki sirkeler Yok olsun. Ama devamlı. Annen bi çarşafı gersin seni yatırsın saatlerce tarasın ayıklasın. Bi kaç gün üstüne şampuanı tekrar et
Adı ne biliyor musun?:(

İnce tarak var ya eskiden oluyordu bit şampuanların yanında onunla iyice tarayın. Ama bakmak lazım tek tek içinde canlı olanlar varsa bit olur yine
Paranit bit spreyi, elma sirkesi vs deneyin ama sirkeyi öldürür mü bilmiyorum. Öldürse bile ölülerin de temizlenmesi lazım kafadan
Sirkeyle temizledim iki kere bugün tarak aldım sık temizledim fakat sirkeler yapışık olurmış :(

Sampuan aldım dün kullandım bugün yekrar aldım ve kullandı fakat sirkeler var:KK43: tarakla da temizledim:KK43:
Sürekli tara, 1-2 günde geçecek bi şey değil öncelikle buna hazırla kendini. Sürekli taramazsan tekrar başa sarar, yeniden büyür sirkeler.

Çok geçmiş Olsun cnm ya aklıma okul caglarim geldi hep de bana geçerdi. Saçlarımı iki taraftan örmek isterdim ama sirkeler izin vermezdi. Bu arada kasinmaya başladım hee:KK53:

Teşekkür ederim anneö kuaför kesmez dedi inanılmaz utanıyorum nasıl oldu bilmiyorum
Ay ne var utanacak? Ne bitliler gidiyordur onlara. Gayet insani bir durum,sakin kafaniza takmayin. Saclariniz hem uzun hem gurken sirkelerden arindiramazsiniz diye kestirseniz iyi olur

Back
X