• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki kızıllık ve turunculuk için acil yardım lütfen :(

asiasil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
121
0
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;

Kuaförüm beni bir kerede doğru anlasa şaşacağım zaten, ısrarla saçımda kırmızılık, kızıllık, turunculuk istemiyorum desemde beni soktuğu son hal...:52:

$kızıl.webp$kızıl.webp

Bana lütfen yardımcı olun ben bu saçımdaki kızıllığı nasıl yok edeceğim, neyle neyi karıştıracağım...
Ben aşağıdaki gibi bişey istiyorum, evet belki gölge vardır, iki renktir ama bunun gibi bi ton istiyorum, lütfen yardım edin... :17:

$istenennn.webp$istenen.webp$istenennn.webp$istenen.webp

tatlımm öncelikle çok geçmiş olsun, bu kuaförler bir şeyden anlamıyorlar vallahi :( sana benim tavsiyem saçlarını biraz dinlendir, üst üste boyamak daha da çok yıpratır... öncelikle bir süre boyama ve ""BARCELINO"" adlı bakım yağından al... haftada 3 kere banyodan çıktıktan sonra nemli saçına uygula ve bir kaç saat sonra tekrar yıka... bu yağ saçının hem boyasının akmasına neden olacaktır hem de bir sonraki boya için saçlarını güçlendirecektir, fiyatı da çok makul 10 tl civarında :) bu yağı bir güzel kullan bitir bir kaç şişe.. sonra saçlarının boyası ne kadar akmış bir bakalım foto yüklersen tekrar, ona göre bir renk söyleriz yardımcı olmaya çalışırız :) ama panik olma, önce şu boya biraz aksın şuan çok yoğun görünüyor rengi... boyasan da aralardan bu renk parlar zaten.. bir de sık sık yıkarsan saçını boya kısa sürede akar :)

Çok teşekkür ederim canım ama hiç tahammülüm yok, bide bu 4 hafta önceki foto, boyatalı oldu bağa yani. Şimdi malum güneşte açtı saçım bildiğin kırmızı parlıyor güneşte...

Çok teşekkür ederim canım ama hiç tahammülüm yok, bide bu 4 hafta önceki foto, boyatalı oldu bağa yani. Şimdi malum güneşte açtı saçım bildiğin kırmızı parlıyor güneşte...

aaa o halde bayağı akmıştır, 4 hafta aslına bakarsan o kadar da kısa bir zaman değil, son halini yükleyebilir misin canım ?? ama bu dediğim yağdan almanı tavsiye ederim...
küllü kumral boyayabilirsin o zaman canım... aralardaki kızıllığı da alır.. ama en fazla 2 kere küllü kumrala boya, sonra çikolata kahve ya da kahvenin diğer tonlarına geç.. ya da normal bir kumrala, çünki küllüyü uzun süre boyarsan yeşillik verir saçına... o yüzden şimdi en fazla 2 kere küllü kumralla boya sonrasında istediğin bir kahve tonunu al onunla devam et :)

Şuan yükleme yapamıyorum son resmim yok :( Küllü renklerden de korkuyorum nereye baksam yeşeriyor yazmışlar, kızıllıktan kurtulayım derken yeşermeyeyim bide yaw :53:

Birde bir arkadaş şöyle bir tarih vermiş sizce nasıl olur bende bunları alıp boyasam??

""""""Palette altın parıltılı kahveler serisinden 7.65 toffee saçınız uzun veya çok gür ise 2 kutu değilse 1 kutu yeterli loreal excellence creme 6.1 küllü koyu kumral boyalarını alın. Boya kasenizin içine toffee boyanın tamamını sıkın açıcısının da tamamını dökün içine 6.1 küllü koyu kumral boyadan 3 defa sıkın bu ölçüyü ayarlarken 3 cm uzunluğunda 3 kere sıkın. açıcısından da çok az miktarda şişe kapağını dolduracak kadar ekleyin ve boyanızı iyice karıştırın. Saç diplerinizden başlayarak boyayın ve boyayı tüm saçlarınıza yedirdikten sonra başladığınız zamandan itibaren toplam 40 dk. bekletin. Durulayın ve 1 şampuan yapın ardından da boya kutusundan çıkan bakım kreminizi uygulayın. Eğer 2 kutu toffee boya kullanacaksanız loreal boyadan da tarif edilenin 2 katını katarak karıştırın. Saçlarınız koyu kumral, kızıl kahve ya da açık kahve ise resimde gördüğünüz gibi doğal ışıltılı düz kahverengi olacaktır """"""

yeşermesi için zeminin çok açık olması lazım. sizin saçınız yeşermez. küllü koyu kumralla 2 ay üst üste boyayın anca gider o kızıllık. koyduğunuz fotolarda dorelik var. kızıllıktan kurtulunca da dore kahveye boyarsınız. yani birkaç aşama lazım..tek aşamada zor biraz

Peki hangi marka, ne alayım, numarası ne olsun, benim bilgim pek yok boya konularında, kızıllıktan kurtulacağım diye siyah yada koyu bişey olsun istemiyorum, boya olarak ne önerirsiniz?

Canım küllü renklere boyama
ilk boyamada o kızıllıklar azalır ama küllü kumral akınca hem kızıllaşıyor hem turunculaşıyor
Sana tavsiyem
Kumral 7.0
Fındık kabuğu 7.3 7.5
Açık Karamel 7.5 Karamel 7.55
Altın parıltılı Çikolata kahve 5.5
Bu tonlarda boyamalısın.
Ama ben kumralı öneriyorum...
Diğer yazdıklarımın yansıması sarı ama saçınızda kızıllık hakim olduğu için
rengi kırmak için kumralla başlayıp diğerleriyle devam etmeniz daha iyi olur...

Ayrıca küllü tona boyarsan
alacağın marka mutlaka loreal majirel
ıgora royal
ındola olsun
Bu markalar küllülerde çok başarılı yeşerme yapmıyor
sadece soft bir renk çıkıyor ortaya...
Ama işte tuzlular:)

yeşermesi için zeminin çok açık olması lazım. sizin saçınız yeşermez. küllü koyu kumralla 2 ay üst üste boyayın anca gider o kızıllık. koyduğunuz fotolarda dorelik var. kızıllıktan kurtulunca da dore kahveye boyarsınız. yani birkaç aşama lazım..tek aşamada zor biraz

Dün baktım ben ama sadece küllü kumral gördüm :44: Küllü koyu kumral hangisinde var acaba?

Ayrıca küllü tona boyarsan
alacağın marka mutlaka loreal majirel
ıgora royal
ındola olsun
Bu markalar küllülerde çok başarılı yeşerme yapmıyor
sadece soft bir renk çıkıyor ortaya...
Ama işte tuzlular:)

İyice kafam karıştı :18: Tamam küllü olayım 2 tüpmü alayım. Zaten küllü koyu kumral göremedim. 2 tüp alıp birini küllü kumral diğerini küllü açık kumral yapsam nasıl olur?

Merhaba arkadaşlar;

Kuaförüm beni bir kerede doğru anlasa şaşacağım zaten, ısrarla saçımda kırmızılık, kızıllık, turunculuk istemiyorum desemde beni soktuğu son hal...:52:

Eki Görüntüle 380894 Eki Görüntüle 380894

Bana lütfen yardımcı olun ben bu saçımdaki kızıllığı nasıl yok edeceğim, neyle neyi karıştıracağım...
Ben aşağıdaki gibi bişey istiyorum, evet belki gölge vardır, iki renktir ama bunun gibi bi ton istiyorum, lütfen yardım edin... :17:

Eki Görüntüle 380900 Eki Görüntüle 380901 Eki Görüntüle 380900 Eki Görüntüle 380901

Kuaför Değilim Ama Bu Konuda Gerçekten Kuaförlere Ders Verebilirim Hatta Kendi Saçımdan Sana Verebileceğim Örnek Renkler Bile Var Renginide Ben Yaptım.İstediğin Renkleride Yakabiliyorum.Kırmızı Bir Saçı Bile Kahve Rengi Yaparım Okadar İddalıyım Ton Tutturmada.Yapacağın Şeyi Söyliyeyim Sana Söylediklerimi Yaparsan Eminim İstediğin Rengi Elde Edeceksin Hatta Yakınsan Bilmiyorum Ben İstanbuldayım Ama Gel Ben Bile Yaparım Valla. Canım şöyle 2 hacı şakir sabunuyla bi yıka saçlarını iyice yıka o kızıllıklar boyalar iyice aksın.Bu arada sabun gerçekten boyaları akıtmakta birebir yardımcı.Sonra Al Eline Koyu Kahve Bir Boyayı Hatta Sana Markasını Model Numarasını Bile Atarım Pm Den. Ve Boya İlk Koyu Kahve Çıkacaktır Sonra 2 yıkamadan Sonra istediğin rengi elde ediceksin eminim.Hemde saçını hiç yıpratmadan bana güven.

......................

Canım burada ne yazdıysan yada ne yolladıysan görünmüyor... ben saçımı güneşte yada gölgede kızıl turuncu parlamayan açık kahve bişey istiyorum... Konuyu ilk açtığımda istediğim renkleri de eklemiştim, beyonce değilde öteki kızın saç rengi gibi bişey istiyorum işte...

Loreal majirel saç boyası - 7.1 kumral küllü

Loreal majirel saç boyası - 7.0 KUMRAL YOĞUN

Eklentiler

• $pr_01_492_min.webp
    $pr_01_492_min.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 552
  • $pr_01_509_min.webp
    $pr_01_509_min.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 657
Canım 2 kere yazmıştım konuyu alıntı yaptığım yer var orayı oku bide istersen.bi üstünde yazdım cnm.Dikkatli bak

Canım 2 kere yazmıştım konuyu alıntı yaptığım yer var orayı oku bide istersen.bi üstünde yazdım cnm.Dikkatli bak

Gördüm canım o yazdığınıda, dediğim gibi şuan okadar yoğun değil yine kırmızı tabi güneşte, yinede hacı şakirle yıkayayım, sonra neye boyayım bu resmini attığın renkte bişeye ulaşmak için?

Back
X