Saç Rengi ve Saç Boyama saçımdaki çiğlik (resimli)

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
http://hizliresimyukle.com/showpic-4573/30042010023.jpg

http://hizliresimyukle.com/showpic-4574/bhvhvhj.jpg

http://hizliresimyukle.com/showpic-4575/bscsjab.jpg

kızlar sacımı 1hafta once boyattım acık kullu kumrala ama baya acıldı gordugunuz gıbı ve sarı oldu hemde bı çiğlik var.
ben bu kadar sarı olmasını ıstemıyorum açık küllü kumral olmasını ıstıyorum bunun uzerıne loreal excellence 7.1 ve 8.1 i karıstırıp boyasam nasıl sonuc elde ederim? veya soyle de dusunuyorum
bunun ustune sadece loreal excellence 8.1 boyasam aynı kutudakı gıbı olur mu
veya 7.1le boyasam nasıl bı renk olur cok mu koyu olur
ya da hepsını gectım loreal recital preference viyana kumral boyasam oda küllü gibi? ama kullulere boyarsam boyle sacım yeserır mı kızlar nasıl sonuclar elde ederim nolur yardım edin bana cok kararsızım

ya canım benim bende tecrübesizim ama bu konularda küllü mongo ve zeyna arkadaşlar çok ii eğer özelden msj atabilirsen belki sana yardım ederler
bence bir kuaföre danış derim
ayrıca saçın açık kumral olmuş ama küllüsü daha bir farklı ollayıdı bence ama beğenmiyorsan kumrala boya derim loreal castingin kumralı çok hoş belki çiğliğini alır küllülere boyama bence yesertir yıkandıkça akar diolar ama ya uzun sürerse akmasıı??????//

anladım cnm cok tesekkur ederım kuafor acık kullu kumral oldu dedı ama dogru soluosun hıc kullu gıbı durmuyo
casting de cok cabuk akıyo tatlım bıde turuncu oluyo dıye boyamak ıstemedım küllü de yesermese super oluyo bılmıyorumkı canım benım ya fıkırlerın ıcın cok tesekkur ederım

aaaa canım kumralda yeşertiyormuş
googldan küllü kumral yeşirtir mi die gir bizm kknın yorumları çıkıyor oradan bilgi alırsın bence

:1shok: nasıl bi renk o öyle
canım tamamen kapat bence koyu bi renkle
yıpranmıştır da saçların şimdi

o kadar kotu mu tatlım ya aksam flashla cektım ama herkes cok begenıyodu uzuldum sen boyle deyınce
sacım hıc yıpranmadı hala yumusacık masallah ama oturtmak ıstıyorum sadece bı renkle

benim saçımı da kızılımsı sarı korkunç kötü bir renk yapmıştı kuaförüm . ben voila küllü kumral ile bir kaç boyamadan sonra rengi oturttum . hemde tonla kuaföre para bayılmadan . istersen bir dene .

voila küllü kumral bi bakıyım canım netten tesekkur ederım

bence küllü olmayan koyu kumrala boya yesilligi kapatir boya zamanla akincada tatli bir renk olur diye saniyorum , tabi daha tecrübeli arkadaslarin fikri nedir bilmiyorum.
Ama asil senin istedigin renk tam ne resim ekleyebilirsen daha kolay olur.

dur canım hemen eklıyım

bencee okdr kötü degl canım alışmadın ya belkı ondandr bence şirin bi renk

ayy tatlım cok saol ya rahatladım a.s
evet hıc bu kadar acık boyatmamıstım belkıde ondan dogru soyluyosun bı oturtsam rengı aslında daha cok sevcem de ıste nasıl oturtcagımı bılmıyorum

ben de beğendim
gözün alışmadığı için öyle geliyordur sana
zamanla oturur zaten rengi içine sinmediyse biraz kullan dibi gelince istediğin renge dönersin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…