ayy tatlım cok saol ya rahatladım a.s
evet hıc bu kadar acık boyatmamıstım belkıde ondan dogru soyluyosun bı oturtsam rengı aslında daha cok sevcem de ıste nasıl oturtcagımı bılmıyorum
ben de beğendim
gözün alışmadığı için öyle geliyordur sana
zamanla oturur zaten rengi içine sinmediyse biraz kullan dibi gelince istediğin renge dönersin yine
sang ne yaptın bir karara varbildin mi okudum yorumları bende bir kaç arkadaşa katılıyorum bence güzel olmuş biraz kullan yıkandıkça akar
birde farklı sekilde tara topla hosuna gidebilecek sekilde yap saçlarını sonra aktıkça dibin geldikçe deişirsin
saç rengini
ona uygun makyaj yap mesela seftali tonları
ayrıca senin bu saç tonunu elde etmek isteyen çoooooook kişi var bence deisik olmuş
[canım benim kendi saçım saçım kumral palette boyadığımda koyu kumral olmuştu sonra zamanla aktı sende 7.0 boyayabilirsin sarı istemiyorsan olur bence zamanla akar bakarsın rengine yine olmadsı üstüne tekrar boyarsın kolestonun tonları çok açık çıkıyor bence palette 7.0 uyar sana bir dene bakalım yazarsın sonucunu bana BU ARADA ÖZEL MESAJLARINI SİL SANA MESAJ ATAMIYORUM
ayy ne guzel sacların varmıs canım masallah kendınde cok guzelsın zemuszemus bak sana bı sarı sac yollıcam bence sana cok yakısabılır bekle tatlım bulım
canı sen koleston kullu kumrala boya dırek bırkac yıkama sonra tamamen ıstedıgın gıbı olacakkkk
küllü kumral çok tehlikeli bi renk saçı yeşertiyor. karamel kahve tonlarını dene dana yumuşak görünür saçın. kumraldan ve küllülerden uzak dur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?