• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımdaki çiğlik (resimli)

ayy tatlım cok saol ya rahatladım a.s
evet hıc bu kadar acık boyatmamıstım belkıde ondan dogru soyluyosun bı oturtsam rengı aslında daha cok sevcem de ıste nasıl oturtcagımı bılmıyorum

aynen yevrum:lepi: ya yıkana yıkana gidiyor annemın saclarını boyadık gecen kadın gün aşırı yıkıodu koyu kestane saç kumrala döndüyerimseniben

ben de beğendim
gözün alışmadığı için öyle geliyordur sana
zamanla oturur zaten rengi içine sinmediyse biraz kullan dibi gelince istediğin renge dönersin yine

öyle mi canım ya cok kararsız kaldım ınankı bıde cok acık gelıyo hala gozume

sang ne yaptın bir karara varbildin mi okudum yorumları bende bir kaç arkadaşa katılıyorum bence güzel olmuş biraz kullan yıkandıkça akar
birde farklı sekilde tara topla hosuna gidebilecek sekilde yap saçlarını sonra aktıkça dibin geldikçe deişirsin
saç rengini
ona uygun makyaj yap mesela seftali tonları
ayrıca senin bu saç tonunu elde etmek isteyen çoooooook kişi var bence deisik olmuş

sang ne yaptın bir karara varbildin mi okudum yorumları bende bir kaç arkadaşa katılıyorum bence güzel olmuş biraz kullan yıkandıkça akar
birde farklı sekilde tara topla hosuna gidebilecek sekilde yap saçlarını sonra aktıkça dibin geldikçe deişirsin
saç rengini
ona uygun makyaj yap mesela seftali tonları
ayrıca senin bu saç tonunu elde etmek isteyen çoooooook kişi var bence deisik olmuş

merhabalar cnm cok tesekkur ederım dusundugun ıcın
bu hafta da bakım yapıp oyle boyamaya karar verdım heralde loreal excellence 7 ve 8i karıstırıp oyle boyıcam hem yesıllıgı akar bıraz daha bu hafta bakımla falan hemde bıraz guc kazanır sacım
gecen hafta bıgun seftalı tonlarında makyaj yapmıstım ogun arkadaslarım cok begenmıslerdı dogru soulosn tatlım seftalı tonları ıyı gdıyo bu saca
cooook tesekkur ederım hersey icin :1hug:

hiç önemli deil sen rahat ol bence
hemde ben su tarçın bakırı hiç beğenmiyorum ona güzel diyorlarda senin ki daha güzelzemuszemus

kaydirigubbakcemile3 ay alemsın yaaaaa
tarcın bakır banada cok turuncu gelıyo bencede bnmkı daha guzel kaydirigubbakcemile3
senın sacların nasıl tatlım merak ettım sımdı aklinialirimsmile

benim ki koyu kumraldı geçen sene röfle yaptırdım simdi uçlarda saçım belimde ama bende bir kaç günü memlekete gidecem saçlarımı sarıya boyattıracağım ama bende çok karasızım avatarda ki kızın saçları gibi istiyorum zaten onada benziyorum beyaz tenli mavi gözlüyüm bilmem ki hangi renk yakısır ////???

ayy ne guzel sacların varmıs canım masallah kendınde cok guzelsın zemuszemus bak sana bı sarı sac yollıcam bence sana cok yakısabılır bekle tatlım bulım

[canım benim kendi saçım saçım kumral palette boyadığımda koyu kumral olmuştu sonra zamanla aktı sende 7.0 boyayabilirsin sarı istemiyorsan olur bence zamanla akar bakarsın rengine yine olmadsı üstüne tekrar boyarsın kolestonun tonları çok açık çıkıyor bence palette 7.0 uyar sana bir dene bakalım yazarsın sonucunu bana BU ARADA ÖZEL MESAJLARINI SıL SANA MESAJ ATAMIYORUM

[canım benim kendi saçım saçım kumral palette boyadığımda koyu kumral olmuştu sonra zamanla aktı sende 7.0 boyayabilirsin sarı istemiyorsan olur bence zamanla akar bakarsın rengine yine olmadsı üstüne tekrar boyarsın kolestonun tonları çok açık çıkıyor bence palette 7.0 uyar sana bir dene bakalım yazarsın sonucunu bana BU ARADA ÖZEL MESAJLARINI SİL SANA MESAJ ATAMIYORUM

sildim cnm ozel msg yolladım sana

ayy ne guzel sacların varmıs canım masallah kendınde cok guzelsın zemuszemus bak sana bı sarı sac yollıcam bence sana cok yakısabılır bekle tatlım bulım

evet canım çok güzel istediğim saç rengi tam bu diyebilirim saol tatlım :1hug:

canı sen koleston kullu kumrala boya dırek bırkac yıkama sonra tamamen ıstedıgın gıbı olacakkkk

senın istedğin renk için bence saçın tamamen açıcıyla açılması sonra o renge boyanması gerkıyor eğeer saçında çok yıpranma yoksa evde kendın açıp boyayabılırsın saçın yeşermiş bence bır daha küllü bı renge boyama dengelensın saçların

tatlım bnm sacım tamamen acıldı zaten..tamam bı daha kulluye boyamam dengelerım tatlım tesekkurler

küllü kumral çok tehlikeli bi renk saçı yeşertiyor. karamel kahve tonlarını dene dana yumuşak görünür saçın. kumraldan ve küllülerden uzak dur bence.

küllü kumral çok tehlikeli bi renk saçı yeşertiyor. karamel kahve tonlarını dene dana yumuşak görünür saçın. kumraldan ve küllülerden uzak dur bence.

evet tatlım tehlıkelı renklermıs gercekten yeserttı sacımı ama hep kahveydı artık acık tonlar denemek ıstıyorum kulluler de cok hosuma gıdyo nolcak sonum bılmıyorumm kaydirigubbakcemile3

Back