Şampuan beni kısa süre kurtarıyor ama yine de şampuan önemli, saçımı kessem mi çok kararsızımBende de aynı durum vardı. Ama dedigim sampuandan sonra boyle birsey olmadi. Bir yili gecti. Denemekten zarar gelmez
Bakayım ona teşekkür ederimEgzama düzelmiyor ama minimuma indirebilirsin. Immun hastalık bir ömür boyu seninle. Mustela nın ürünlerini deneyebilirsin bir de. Ph önemli.
Bende stres çok oldu bu 8 sene boyunca hem lise hem ev ortamı bir de üniversitede bir de üniversite sonrası olumsuz çok olay yaşadımBu hastalıgın en buyuk sebebi stres.. Stresi kontrol altına aldıgın zmn hastalıkta geriliyor
Bitkisel olarak ceviz yaprağı suyunu tavsiye ederim. Gerçekten cok ekili
4-5 ceviz yaprağını 1sb su ile kaynat 5 dk kdr kahverengi tentirtiyot gibi kokusu cıkıyor. O suyu sabah akşam bölgeye sür. Su bitince yeniden taze yapraklarla yap
Cok rahatlatacak emin ol
Bağışıklık sistemim iyi değil yiyeceklerime pek dikkat eden biri değilim, zaten çenemde de sorun var çoğu dişimi kaybettim kaplama var kompleBağışıklık zayıflığı olabilir. Önce bağışıklığı kuvvetlendirir. Hergün temiz havada hareket, cok az et ve hayvandan ürünler, daha çok sebze ve meyva, daha çok yeşil sebze, yüksek şekilde D vitamini, çinko, vitamin C, omega 3, meditasyon. Bunlarla bağışıklığı izi kuvvetlendirir ve deve dikeni ile kara ciğere destek verin .
Araştırayım onu teşekkür ederim, saçımı kessem mi bilemiyorum egzama da olunca sanki bakımsız gibi geliyor banaKee
Kesinlikle ardıç katranı sabunu diyorum ben 10 sene boyunca gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kortizonlu krem kalmadı bir arkadaşın önerisiyle ardıç katranı sabunu denedim tamamen bitti eşim filan şok oldu artık sadece o sabunu kullanıyorum yalnız ben bitince aktardan aldım ama o hiç ise yaramadı arkadaş internetten sipariş veriyormuş ordan aldım çok memnunum benim hem yüzümde hem saçımda vardı yüzüm o kadar kötü oluyordu ki gören acıyordu bana şimdi eser yok egzamadan
Bıttım sabunu kullandın mı canım benim de kulağımın içinde devamlı tekrarlıyor8 senedir saçımda egzama var, neden egzama oldu bilmiyorum ama 2 defadır saçımı erkek tipi kesmek zorunda kaldım saçlarım berbat haldeydi ve kabuklar yara olduğu için saçımın arasından kan geldiği oluyordu banyoda, saçım tekrar egzama oldu ve kötüye gidiyor, doktorun önerdiği bitkisel şampuanları kullanıyorum ama en fazla 2 ay düzeliyor sonra yine egzama oluyor, bir de garip bir şekilde saçım kısayken egzama olmuyor kolay kolay ne zaman omzumu geçse saçlarım berbat bir hale dönüyor ve yolunmuş bakımsız görünüyor, saçımı da güzel yıkıyorum bir de, saçımı erkek tipi kestirmek istemiyorum çünkü mecbur kalmıştım kesmeye ve kendimi kötü hissetmiştim, sizce saçlarımı önü uzun arkası kısa kessem kullanışlı olur mu? Tekrardan kaybetmek istemiyorum saçlarımı
Bakayım ona teşekkür ederimardıç katranı sabunu kullanıninternette araştırabilirsiniz .
Açıkçası son zamanlarda baya olay yaşadım burda çok konu açtım durumumla alakalı, hem sağlık hem ilişkiler konusunda, eskisi gibi her şeyi kafama takmıyorum kendime değer vermem gerektiğini anladım, bu saçlarım moralimi bozuyor egzama da olduğu için ağrı var başımda saçlarımda bakımsız geliyor bana saçımı kessem mi bilemedim, yeni bir çevreye ihtiyacım var, her günüm evde şu anda iş arıyorumİlk bakılması gereken kısım psikolojik alt yapı, böyle rahatsızlıklarda.
Şuan nasıl psikolojiniz?
Bakayım ona teşekkür ederim, sizce saçımı kessem önü uzun arkası kısa olarak egzama azalmaz mıBıttım sabunu kullandın mı canım benim de kulağımın içinde devamlı tekrarlıyor
Saçımı uzatamıyorum maalesef uzayınca egzama artıyor bende garip bir şekildeEşimde de aynı sorun var. O kadar çok şey denedi ki. Maalesef bir çözümünü bulamadı.
Ben ellerimde denedim yıllarca kullancıdıgım ilaç kalmamıştı.. On günde iyilestim ceviz suyuyla.. Mucize gibi birseyBende stres çok oldu bu 8 sene boyunca hem lise hem ev ortamı bir de üniversitede bir de üniversite sonrası olumsuz çok olay yaşadım
Güzel anılarımda oldu ama olumsuz daha fazla
Dediğinizi araştırayım teşekkür ederim
, 8 senedir saçımda egzama var, neden egzama oldu bilmiyorum ama 2 defadır saçımı erkek tipi kesmek zorunda kaldım saçlarım berbat haldeydi ve kabuklar yara olduğu için saçımın arasından kan geldiği oluyordu banyoda, saçım tekrar egzama oldu ve kötüye gidiyor, doktorun önerdiği bitkisel şampuanları kullanıyorum ama en fazla 2 ay düzeliyor sonra yine egzama oluyor, bir de garip bir şekilde saçım kısayken egzama olmuyor kolay kolay ne zaman omzumu geçse saçlarım berbat bir hale dönüyor ve yolunmuş bakımsız görünüyor, saçımı da güzel yıkıyorum bir de, saçımı erkek tipi kestirmek istemiyorum çünkü mecbur kalmıştım kesmeye ve kendimi kötü hissetmiştim, sizce saçlarımı önü uzun arkası kısa kessem kullanışlı olur mu? Tekrardan kaybetmek istemiyorum saçlarımı
Bence kestirmeyin sabunu bir kullanın memnun kalmazsanız kestirirsiniz n11 den almıştım reklam olmazsa eğer firma ismide verebilirim çünkü bir tek ordan aldığım sabundan fayda gördümAraştırayım onu teşekkür ederim, saçımı kessem mi bilemiyorum egzama da olunca sanki bakımsız gibi geliyor bana
Kısa saçın temizliği bakımı kolay olduğundan faydası var kısa olmasının uzun saçta diplere ulaşmak zor o yüzden artıyor sorunBakayım ona teşekkür ederim, sizce saçımı kessem önü uzun arkası kısa olarak egzama azalmaz mı
Saçım ne kadar uzasa egzama daha çok artıyor gibi sanki bende