Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda tekrar egzama belirdi ne yapmalıyım?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Gecmeyen egzamadan muzdaribim. Yillardir gitmedigim dr, kullanmadigim ilac kalmadi. Ot mot bilmem yalniz, belki dogal seyler iyi geliyordur denemedim pek. Peki bnm gibi egzama derdi olan herkesin saclari cok dokulyyor mu ? Obek obek dokuluyoelr yillardir. Nasil kel kalmadigima sasiriyorum.

Bu sabunun markası ne?hangi firma üretiyor?fark ediyor mu

Farkediyor arkadaşım bana verdiğinde sabundan bir kalıp çok iyi gelmişti iki günde 10 yıllık egzamami bitirdi daha sonra sabun bitince bende aktardan aldım yine ama bu sefer hiç ise yaramadı arkadaşıma sordum n11 den almış nures organik diye bir aktar çokda uygun fiyatı bir taneye aldigimi ordan nerdeyse 4 tane alınıyor
Bu sabunun markası ne?hangi firma üretiyor?fark ediyor mu

Geçmiş olsun, dediğinizi araştırayım ben teşekkür ederim saçımı kessem mi bilemedim baya kaşıntı var saçımda, saçım uzayınca daha kötü oluyor sanki

Bakayım ona teşekkür ederim

Bende de öyleydi saç derim bembeyaz oluyor benim yara oluyor kan da akıyor bazen saçımı tarayınca, çok kaşıntı oluyor bir de saçlarımda bakımsız görünüyor, sizde böyle bir durum varsa ilerlemeden gidin doktora ben iki defa saçımı kaybettim doktor saçını kesmek zorundasın dedi

Benim baya döküldü saçlarım, iki defadır erkek tipi kesmek zorunda kaldım ve psikolojimi bozdu saçlarımın hali

Kestirip bakım yapsanız, iyi gelebilir.
Bi de beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyo.
Sosyalleşmek hâkezâ.
Beslenmeme dikkat etmem lazım ama bu sosyallik nasıl olacak bilmiyorum işim yok çevremdekilerle de buluşamıyorum korona var
Saçımı önü uzun arkası kısa kesebilirim
Erkek tipi olsun istemiyorum eskisi gibi

Kısa saçın temizliği bakımı kolay olduğundan faydası var kısa olmasının uzun saçta diplere ulaşmak zor o yüzden artıyor sorun
Aynen öyle galiba benimde bu yüzden saç uzayınca egzama daha kötü oluyor, baya da yıkıyorum saçımı bir de.
Arkası kısa önü uzun kesmek istiyorum kullanışlı olur mu ki acaba bu model

Ona bakayım ben teşekkür ederim, egzama saçımı bakımsız gibi gösteriyor çokta yıkamama rağmen

Şampuan içine çay agacı yagı katıp bir dener misin
Bir arkadasım da işe yaramış da

Aynen öyle galiba benimde bu yüzden saç uzayınca egzama daha kötü oluyor, baya da yıkıyorum saçımı bir de.
Arkası kısa önü uzun kesmek istiyorum kullanışlı olur mu ki acaba bu model
Saçların çok mu sık. Benim de uzayınca kepek ve kaşıntı başlıyor arada kabuklanma oluyor onları koparınca kanıyor. Kısa kesince hiçbirisi kalmıyor. Saçlarım o kadar sık ki uzayınca hava almıyor muhtemelen, o yüzden oluyor. Yıkadığım zaman deriye yakın kısmının kuruması saatler alıyor. Gittiğim kuaförler söylemese saçlarımın yoğun olduğunun farkında değildim. Uzadıkça kafamda ağırlık oluyor bir de.

Aynen saçım sık ve kabarık bir de dalgalı
Saçımı açık bırakınca ensemde ağırlık var gibi hissediyorum
Ve saçımı o kadar yıkamama rağmen egzama azalmıyor iyi bir şampuan da kullansam 1 ay iyi geliyor
Ve yıpranmış görünüyor saçlarım uzadıkça, siz saçınızı kısa mı kullanıyorsunuz artık yoksa uzun mu

Teşekkür ederim cevabınız için. Çok geçmiş olsun size de. Görsellere baktım benimki pel benzemiyor, beyaz kabuklanma ya da kepek gibi bir şey yok. Sadece sivilce gibi tek tek yara oluyor ensemde arada. Belki başlangıç aşamasıdır. Doktora gitsem iyi olacak sanırım. Çok sağolun, acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…