Evet gittim tek bir doktorda değil bir çok doktora gittim egzama içinDoktora gittiniz herhalde?
Yiyeceklerime de dikkat etmiyorum açıkçası dediğinizi uygulayacam, saçımı kısa kessem egzama düzelir mi sizceEgzama bağışıklık sistemi ile ilgili. Ben de atopik dermatitim. Siz serboreik dermatitsiniz galiba. Şekeri gluten kesin. Probiyotik ve prebiyotik gıdalarla beslenin. Hindistan cevizi yağı kullanın nemlendirmek için. Psikolojinize dikkate edin. Kısır döngüye girmeyin.
Geçmiş olsun egzama olunca zor kurtuluyor insan bende kurtulamadım, saçlarımı kısa kessem düzelmez mi sizce14 yıldır saçımda egzama ile yaşıyorum.
Piyasada kullanmadığım ilaç kalmadı.
Tüm şampuan ve karışımlara hakimim.
Alternatif tıp da denedim
Kpcakarı ilacı da denedim
Şifalı sular, dualar da denedim.
Hiçbiri çözüm olmadı. Bunla yaşamayı öğrenmek kabullenmek lazım.
Şampuan bende 1 yada 2 ay iyi geliyor sonra yine eski haline dönüyorBenim saçımda da egzama var ve Okadar cok sey denedimki hicbiri isye yaramadı careyi bir şampuanda buldum. Komili bebe zeytinyagli
Kaıntı kesildi kepek eskisine göre daha az
Onu ben araştırayım teşekkür ederim sizce saçımı kessem iyi olur mu ki saçım uzunken bakımsız gibi hissediyorumCanım işe yarar mi bilmiyorum ama egzamaya ısırgan çayı çok iyi. Ben saç dökülmesi için içiyordum egzamalarımda geçmişti
Çörek otu yağını da deneyebilirsin her derde deva
Bende de aynı durum vardı. Ama dedigim sampuandan sonra boyle birsey olmadi. Bir yili gecti. Denemekten zarar gelmezŞampuan bende 1 yada 2 ay iyi geliyor sonra yine eski haline dönüyor
Egzama düzelmiyor ama minimuma indirebilirsin. Immun hastalık bir ömür boyu seninle. Mustela nın ürünlerini deneyebilirsin bir de. Ph önemli.Yiyeceklerime de dikkat etmiyorum açıkçası dediğinizi uygulayacam, saçımı kısa kessem egzama düzelir mi sizce
Saçım uzunken bakımsız duruyor
Kesinlikle ardıç katranı sabunu diyorum ben 10 sene boyunca gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kortizonlu krem kalmadı bir arkadaşın önerisiyle ardıç katranı sabunu denedim tamamen bitti eşim filan şok oldu artık sadece o sabunu kullanıyorum yalnız ben bitince aktardan aldım ama o hiç ise yaramadı arkadaş internetten sipariş veriyormuş ordan aldım çok memnunum benim hem yüzümde hem saçımda vardı yüzüm o kadar kötü oluyordu ki gören acıyordu bana şimdi eser yok egzamadan8 senedir saçımda egzama var, neden egzama oldu bilmiyorum ama 2 defadır saçımı erkek tipi kesmek zorunda kaldım saçlarım berbat haldeydi ve kabuklar yara olduğu için saçımın arasından kan geldiği oluyordu banyoda, saçım tekrar egzama oldu ve kötüye gidiyor, doktorun önerdiği bitkisel şampuanları kullanıyorum ama en fazla 2 ay düzeliyor sonra yine egzama oluyor, bir de garip bir şekilde saçım kısayken egzama olmuyor kolay kolay ne zaman omzumu geçse saçlarım berbat bir hale dönüyor ve yolunmuş bakımsız görünüyor, saçımı da güzel yıkıyorum bir de, saçımı erkek tipi kestirmek istemiyorum çünkü mecbur kalmıştım kesmeye ve kendimi kötü hissetmiştim, sizce saçlarımı önü uzun arkası kısa kessem kullanışlı olur mu? Tekrardan kaybetmek istemiyorum saçlarımı
O konuda bir şey diyemiyorum isterseniz sizi mutsuz etmeyecek kadar kısa kestirinOnu ben araştırayım teşekkür ederim sizce saçımı kessem iyi olur mu ki saçım uzunken bakımsız gibi hissediyorum
Bende ellerimi o sabunla yıkıyorum tırnaklarımın güçlenmesine vesile oluyor. Normalde çok kırılıyorlar. Vazgeçilmezim olduKee
Kesinlikle ardıç katranı sabunu diyorum ben 10 sene boyunca gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kortizonlu krem kalmadı bir arkadaşın önerisiyle ardıç katranı sabunu denedim tamamen bitti eşim filan şok oldu artık sadece o sabunu kullanıyorum yalnız ben bitince aktardan aldım ama o hiç ise yaramadı arkadaş internetten sipariş veriyormuş ordan aldım çok memnunum benim hem yüzümde hem saçımda vardı yüzüm o kadar kötü oluyordu ki gören acıyordu bana şimdi eser yok egzamadan
Evet var maalesef bende ağır depresyon ve sosyal fobi olduğu için çok antidepresan kullandım
ardıç katranı sabunu kullanın8 senedir saçımda egzama var, neden egzama oldu bilmiyorum ama 2 defadır saçımı erkek tipi kesmek zorunda kaldım saçlarım berbat haldeydi ve kabuklar yara olduğu için saçımın arasından kan geldiği oluyordu banyoda, saçım tekrar egzama oldu ve kötüye gidiyor, doktorun önerdiği bitkisel şampuanları kullanıyorum ama en fazla 2 ay düzeliyor sonra yine egzama oluyor, bir de garip bir şekilde saçım kısayken egzama olmuyor kolay kolay ne zaman omzumu geçse saçlarım berbat bir hale dönüyor ve yolunmuş bakımsız görünüyor, saçımı da güzel yıkıyorum bir de, saçımı erkek tipi kestirmek istemiyorum çünkü mecbur kalmıştım kesmeye ve kendimi kötü hissetmiştim, sizce saçlarımı önü uzun arkası kısa kessem kullanışlı olur mu? Tekrardan kaybetmek istemiyorum saçlarımı