- 1 Temmuz 2013
- 420
- 4
-
- Konu Sahibi yesiltavsan
ben lisede sınıftaki çocuklardan bit kapmıştım
o kadar çok bit şampuanı kullandım ki inan geçirmedi bir sürü paralarım gitti.
gittim saç boyası aldım iyi bir markanın sürdüm kafama anında geçti
boya çok etkili benim kafamda dolaşıyordu ben görüyordum düşün.
allah korusun ya çok zor bir şey...
saçını boya kesin çözüm.
saçınızı ilaçlayıp yıkadıktan sonra.kurutun saçınızı evinizde saç düzleştiricisi varsa dibine doğru düzleştirin.kızgın sıcakta yanacaklardır.
Sirkeye bit gelmezmiş. Boya istemezseniz Saçınızı sirkeli suyla yıkayın
Boya yapmak zorunda degilsin içerisindeki oksidan zaten kimyasal olan onu alıp sür sac rengindede degişme olmaz hem bi dene bakalım allah yardım etsinn
Arkadaşlar bit şampuanı ilaçları vs.okadar cok çözümü varki artık yanlız 4ay boyunca nasıl durdun öyle cnm ya,evde annen kardeşin falan varsa aynı işlemi onlarında uygulaması lazım bence:9
pekı bıtler ve sırkeler ölüyormu bu sekılde ve nasl yapmam gerekıyor tam tarıf edebılırmısın?
bundan bi 15 sene önceki bit şampuanları bi işe yaramazdı, şimdi değişen birşey varmı bilmiyorum. gazyağı ve sinek ilacıyla kurtulduk.. yine de birinin saçları sürekli taraması hatta sirkeleri eliyle çekmesi gerekli.
bitlenmenin en güzel yanı, birinin saçlarınla sürekli oynamasıdır
Bi kovanın içine su doldurup içine sirke koyun. Saçınıza dökün. Tam ölçüsünü bilmiyorum. Bi teyze söylemişti bana ölçüden bahsetmemişti.
ya yok 2 aydır oldu ama ılk bır ay hıssetmedım arada 4 yada 5 gunde br hafıf kasıntı gelıordu oda ensem kasınıyordu nerdeyse sacım bıle degıldı anem yedıgın bıse alerjı yapmıstır dedı sonra ben tatılden dondum. dondugm andan ıtıbaren bı azdı varya anlatamam kanatacam nerdeyse sac derımı ve dırek sampuan aldım ve bır aydır kullanıorm hala gecmedı bu ıgrenc seyve cogalıorlar sankı annemlerde kullanıo ılac zaten smdılık bıse yok onlarda ama bende fena (
ya arkadaslar yazın tatıle gıttıgımde sacıma bıt bulastı.. nerden bılmıorum ama sanırm guneslenırken fılan onlarca kadnın arasından bırınde bulastı bılemıorum ama o zamandan berı kasınıorum.. basta anlamadm hafıf kasınıodu cok az bende alerjık sandım cnku sacımdan cok ensem kasınıyordu.. ama bı ay gectı sonra azdı bu kasıntı annem baktı bıraz sırke gordu dırek bıt sampuanı aldım kullanım bır ay boynca her yıkanmamda ve bıt taragıyla taradım 5 6 tane buyk bıt dustu canlıydılar bıde oldurdm ama yuzlerce mınık bole kahverengı nokta gıbı dustu her taramamda dusuyor ve artk sankı sacımda bazn yuruyormus hıssı gelıor.. kasıntılarım hala var ve kurtulamadm bır aydır. sacım boyalı ama dıplerınden 15 santım uzun boya yok ve boyamayı dusunuorum smdı sorum şu? ben normal boyayı blmıorm kullanmayı annemde anlamıor ben kopuk boyayı bılıorum acaba kopuk boya etkı edermı tamamen oldururmu yanı sırke ve bıtlerı yoksa normal boyamı gerek? bazı bıt ılacı markaları var guzel dıyorlar ama yurt dısında yasadıgm ıcın burda satılımıor alamıorm en uygunu boyamak. bazıları yazmıs bı kere boyamıslar kurtulmuslar dıee bende boyıcam sarıya ne dusunuorsunuz kopuk boya hakkında?
eczaneden ne alcam oksıdan mı ay hıc anlamıorm bnlardanurunun adı yada ona verılen ad nedır eczacıya ne dıyıp alcam bnu ben?
Anladım canım allah sabır versn bi an öncede kurtulursun umarım:9boya yaptınmı peki
hımm sıcak yada soguk su farkedermı? ve de anladıgm kadarıyla azar azar sacıma yedırıp tarıyacam deılmı yoksa banyo yapar gıbı tamamn sacıma dokup onunla mı durulamalıym?
bit şampuanı ile nevresimleride yıka. çamaşırlarınada koy.sadece saçla bitmez
canım eczaneden bit şampuanı vb ürünler satılıyor artık her yerde var bu ürünler ama bence kısa yoldan boyanın içerisine katılan oksidanlar var onlardan al sacına sür komple iyice 40dk bekle bitlerin hepsi ölecek:)
sararBence banyo yapıp durulandıktan sonra bide o suyla durula saçını. Sıcaklığı kendine kalmış. Sonra normal kurulan. Bide kokusu kötü olabilir sirkenin
o zaman yarını hemen alıym oksıdan bu gecede sırkelı suyla durulayı yarına kdr ıdare etsın
Al canım bütün kozmetiklerde bulunur %9 luk al yada 40 volüm diyebilirsin alırken en etkilisi