saçımda bit varrrr

canım sana tek önerim nyda bit ilacı
inanılmaz tek uygulamayla mükemmel sonuç
benim de kardeşime geçti onun saçları kıvırccık uzun ve çok gür onda bile bitirdi..
mutlaka dene..

azonce sırkelı suyla saclarımı once duruladım snra tutam tutam tek tek saclarmı bıt taragylaa taradım bayaa cıktı kuck kuck buyuk bıtane cıktı ama kesın daha vardır smdı bıraktım ıslak kurusu yarına kdr butn carsafları degıstırdm yerlerı sıldım ettım valla belım ellerım koptu suan cok agırıo heryerım :KK43: hemen uyıcam smdı cok uykm var yarında ya onerılen bır ılac var onu blursam alcam bulamazsam oksidan alcam oda yoksa boya :KK70::KK70: ole bıse yapcam artık yarına ınsssss kurtulurm tamamen allahım nolur bıtsın su ıskence :KK43:( ıı geceler kzlar hersey ıcn sagolu gercekten harıkasınız :)

geçer canım benim üzülme sen ama insanı maddi manevi çökertiyor.
birde temiz saçı daha çok seviyor bu bit .
boya olayı aklında bulunsun kesin çözüm anında ölüyorlar.
ama tabi şimdiki bit şampuanları belki daha iyidir.
benim dedim yıl 2002 senesi falandı .

geçer canım benim üzülme sen ama insanı maddi manevi çökertiyor.
birde temiz saçı daha çok seviyor bu bit .
boya olayı aklında bulunsun kesin çözüm anında ölüyorlar.
ama tabi şimdiki bit şampuanları belki daha iyidir.
benim dedim yıl 2002 senesi falandı .

ben oksıdan aldım boyanın ıcındekı bır maddeymıs zaten bıtlerı olduren hemde sac rengını degıstırmıormuss bende onu yaptım dun ve gectı cok sukur yaaa allahmm o kdr mutluym kı anlatamam :KK70:

arkadaslarrr mujdee kurtuldummmmm :KK70::KK70: oncekı sırkelı suyla yaptım zaten nerdeyse hepsı gıtmıstı kasıntı fılan kalmamıstı ama yınede dun oksıdan aldım onu kulladım ve kurtuldum oh beee :KK70: herkese bunu tavsıye edıorum bıt ılacları ıse yarıyormu bılemıcem ama yarıyor olsa bıle uzun sure kullanmak gerekır yanı hıc ugrasamam ben vlla :KK70: bana bole bı kerelık cozum gerekıodu buldum hepınıze ayrı ayrı tskr ederım cok ıyısınız ınsallah bu sorunu yasayanlarda bıran once kurtulurlar gercekten psıkolojıyı mahveden bı durm ve kurtuldm alllaha sukur :)

konu sahibi derdinden kurtulmuş çok şükür :KK9: ama okuyanlara faydam olsun diye yazıyorum,kesinlikle oksidan kökten çözüm :KK9: şampuan ilaç falan işe yaramadı bizde,saç rengi değişmesin diye direk oksidan uyguladık sonuç başarılı,tek seansta kökten çözüm...sirkelerin anasını ağlattı :KK53: patır patır döküldüler,sanırım yapışkanlık özellikleri bozuldu :KK9:

saçlarını kestir ama tarağını falan kendn götür kuafördekilerede bulaşmasın,sonrada annen boyasın dışındaki talimatlara uyarak basit bir şey ne var onda hem sen güzellk için yapmıyorsun şuan bitlerden kurtul sonra bir kuaförde güzelce boyatırsın.boyadıktan sonrada bit şampuanıyla yıka yastık kılıflarını havlularını nevrsmlerini falan iyice kaynat evdekilerinkinide inşallah sonuç olarak kurtulursun,Allah yardımcın olsun

konu sahibi derdinden kurtulmuş çok şükür :KK9: ama okuyanlara faydam olsun diye yazıyorum,kesinlikle oksidan kökten çözüm :KK9: şampuan ilaç falan işe yaramadı bizde,saç rengi değişmesin diye direk oksidan uyguladık sonuç başarılı,tek seansta kökten çözüm...sirkelerin anasını ağlattı :KK53: patır patır döküldüler,sanırım yapışkanlık özellikleri bozuldu :KK9:

evt cok skur yaa aynen oksıdan herkes yapmalı hem rengın degısmıo hemde kurtuluosun tek sferde.. sampuanmıs bılmem neymıs bos ya valla

Yatılı bir kursta okurken kızların % 90 ı eve gittiğinde bitlenmişti.. Tbi mlesef bnde .. eczaneden Nyda adlı hoş kokulu ve diğerlerine göre pahalı olsada bu işi bi kerede halletti ve kurtardı beni tavsiye ederim canım

ben oksıdan aldım boyanın ıcındekı bır maddeymıs zaten bıtlerı olduren hemde sac rengını degıstırmıormuss bende onu yaptım dun ve gectı cok sukur yaaa allahmm o kdr mutluym kı anlatamam :KK70:

canım benim çook sevindim şükürler olsun kurtuldun
şimdi bitleri kökten öldürmüştür için rahat olsun :KK16:

işe yaramış?:):):)

X