• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçıma su dalgasıı yaptırmak istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Gardenia

Bana kırmızı çok yakışıyorr :))
Pro Üye
12 Ocak 2009
4.050
1.089
698
selam kızlar yaa bu düz saçlardan çok sıkıldım perma yada su dalgası istiyorum ama kararsız kaldım perma çok yıpratıyo diye duydum şaçlarım omuzlarımdan az aşağıda kısa ama ben yenede istiyorum su dalgası yaptıran varmı acaba nasıl oda çok yıpratıyormu saçı yorumlarınızı bekliyorum (ayrıca fiyatınıda bilen yazarsa sevinirim)zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ben su dalgasını geçen sene 35'e yaptırmış idim, perma kadar o da yıpratıyor saçı. zarar konusunda ikisi de aynı. saç inceliyor, tararken lastik gibi esneyebiliyor, kırılıyor. ona rağmen su dalgası güzeldir. hem saçların hafiften kısa olduğundan su dalgası yaptır bence, perma çok toplayabilir, papaz gibi kalabilirsin.

annem su dalgasını saçları omuz hizasında olmasına rağmen 60tlye yaptırdı.su dalgası daha hoş ve daha hit görünüyoboshayallersmile

canım ben yaptırdım su dalgası 70 tl ye saclarım gogus hızasındaydı.ılk basta cok guseldı ama acılınca sacların kotu oluo kabarık ve mat gorunuo 1 yılı gectı kestırmeme ragmen o mat goruntuden kurtulamadım.sac tellerın ayrı ayrı duruo bence yaptırma kıvırcık ıstedıgınde evde kendın yap daha saglıklı.cok pısmanım saclarımın eskı parlaklıgı ve yumusaklıgı kalmadı...

ya bende yaptırmak istiyordum saçlarım gür ve kalın telli :52:ama sıkıldım hergün şekil vermekten

Ben geçen yıl yaptırmıştım su dalgası. İlk yapıldığında çok hoş oluyor bukle bukle. Ama sonra alttan düz uzadıkça saç, hiç hoş olmayan bir görüntü oluştu:( Çok pişman oldu ve kurtulmak için kısacık kestirmek zorunda kaldım.Eğer yaptıracaksanız bu durumu göz önünde bulundurup öyle karar verin derim arkadaşlar.

benim arkadsımda yaptırmıştı önce güzel duruyo fakat sonraları saç uzadıkça görüntüsü bozuldu ve saçları yıprandı.Bende istiyordum ama arkadasımde gördükten sonra vazzgeçtim

Bende yaptırmıştım su dalgası çokda güzel olmuştu. uzayana kadarda çok beğenerek kullandım ama şu bir gerçek ki çok yıpratıyor. tamam görüntü güzel kullanmakta kolay ama sonrası kötü. ben saçlarımı kestirmek zorunda kalmıştım..

Back