• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma bakın olur mu ?....resimli....

evet caneeemmm yağı.. aktarlara git şampuana katcam de onlar verio zaten..

bide yılan yağı ve şampuanı var kızlar ikisini bir kullanıosun, çok ii diolar..

ben senin yaptıklarını yapcam :umursamaz:
çam terebentin yağını şampuana, ampüllerime saçıma direk sürcem zemuszemus
Yılan yağıyla şampuanını sen dene iyi gelirse söyle ben de kullanırım hihoyyyt

ama saç demedik rouge sivilce dedik :kedi:

şimdi senin için saç neyse benim için sivilce o

sana da günaydın!
sayenizde sidik aklıma yattı sivilcelerime sürmeyi düşünüyorum -tatlicadiarzu-

Ammaa magicin dediği gibi yorma saçını yaa, bakımları haftada bire düşür, eldeki buldurdan da olma
iyi uykular zemuszemus

sivilce sorunun varmı cidden? bak benim kullanıp memun kaldığım bişe var 3yıldır sivilce derdim kalmadı zemuszemus

ben senin yaptıklarını yapcam :umursamaz:
çam terebentin yağını şampuana, ampüllerime saçıma direk sürcem zemuszemus
Yılan yağıyla şampuanını sen dene iyi gelirse söyle ben de kullanırım hihoyyyt

yılan yağı ben kullanama bayılır kalırım akannehir

yılana karşı aşırı bi tiksintim varda resmini görmek bile delritio beni, yaını hiç kullanamamakannehir

ay çabuk söyle
son zamanlarda azıttı geçmiyolarda
pcos hastasıyım hormonlara yordum, doktora danışmadan d.kontrol hapına başladım kaç aydır kullanıyorum o da işe yaramadı, makyaj da yapmıyorum yok yok geçmiyo.
benim ergenlikte bile sivilce problemim olmadı ya bunlar nerden çıktı neden geçmiyolar bilmiyorum mafoldumben

not: yanak bölgemde çıkıyo sadece

Son düzenleyen: Moderatör:
bu siteyede üye olan birinin bloğundan aldığım bi tarifti..

Resorchine.................... 8 gr.

Alkol/Aseton (âa )........125 gr

Eau de rose (u.s.ext.)...100 gr.

bunları bi kağıda yaz ilaç yapan eczanelerden birine götür, 15-20 tl arası bi ücret karşılığı tonik elinde kuzum.. tabi kullanmak istersen,kimisi ön yargıyla yaklaşıo..

sabah akşam kullanıcaksın. önce bigüzel yıkıosun yüzünü (ister sadece suyla istersen su ve sabunla farketmez) sonra bu suyla siliosun yüzünü (ben banyodan çıkınca sürdüğümde bile pamuk siyah oluodu okadar derinini temizlio yani) önce hafif yanar sivilce üstlerin, yüzündeki ıslaklık hissi geçince günlük kullandığın kreminle nemlendir cildini. günde 2 kere uygula.. benim 2.5 ayda sivilce derdim tamamen sona erdi bisüre sonra sivilce lekeleride açılmaya başlıo..

ama en önemlisi elini yüzünden çekiceksin sivilceleri ellemek sıkmak yok.. ben çok oynardım sivilce çıkınca dayanamaz patlatırdım:kedi:

ayrıca 3günde bir yatmadan yüzünü limonla sil ve ölece yat, sabaha yıkarsın..

yaa ben de bunu ilk gördüğümde yazıp vermiştim anneme eczacı yapmamış, aseton var içinde sürülmez bu iyi gelmez falan demiş, annem de kızmıştı bi daha ilgilenmedim ama tekrar deniyim, bizim eczacı yapmazsa başka yere yaptırıyım ben bunu en iyisi, çok okudum şanını.
Ya benim cildim yağlı da değil, işin ilginci o, pul pul olur biraz nemlendirmesem, kışın nemlendiricilerin yetmediğini, zeytinyağı sürdüğüm zamanları biliyorum, benim sivilceler içten geliyo, özellikle stresli ve evde olduğum dönemlerde oluyo sıkmam ellemem de hayatta, o yüzden pcos da var ya hormonlara yordum. Doktora her gittiğimde diane tutuşturur elime, kafadan kullanmaya başladım bu sefer, kozmetik hiçbişey de sürmedim cildime, 4-5 ay oluyo ama faydasını görmedim onun da mafoldumben
ıçten de dıştan da çözemedim anlayacağın ama bu formülü denicem artık çıkar yolu yok, kullanan herkes çok memnun kalmış inşallah bende de işe yarar da dua ederim sana opuyorumnanaktan

kuzucum ben çok memnun kaldım.. ben eczaneye götürdüğümde eczacı çok gelio bu tarif baya işe yarıo demişti..

benimde içten ur gibi çıkardı sivilcelerim, kızarırdı ağrılı olurdu.. ama bu ilaçtan sonra hiçbişeyim kalmadı.. bide ben oynardım leke yapardım ya okadar kötüydüki fondoten pudra sürmeden çıkmazdım dışarı , ama şuanda pürüz yok desem yeri var, fondoten pudra die bişe kalmadı hayatımda, allık sürer çıkarım..

limonuda unutma ama yakıo die vazgeçme sakın yakması önemli zaten :hulya:

limonu ara ara denedim ama bende o da işe yaramadı maalesef. Ama bu karışımdan ümitliyim, herkesde işe yaramış bana da yarar muhakkak, yarasın yani.
Offf yarına bir sürü iş birikti bak yağlar, ampuller, ilaçlar, kargo, kuaför ama sabahı ettik yine ben akşam uyanırım mafoldumben

limonu ara ara denedim ama bende o da işe yaramadı maalesef. Ama bu karışımdan ümitliyim, herkesde işe yaramış bana da yarar muhakkak, yarasın yani.
Offf yarına bir sürü iş birikti bak yağlar, ampuller, ilaçlar, kargo, kuaför ama sabahı ettik yine ben akşam uyanırım mafoldumben

benim cildim yağlı belkide oyüzden yaradı limon..

offf sorma yaa 2gündür bende çok geç uyanıorum, zaten işim olmadıkça 12den önce uyanan biri değildim kaydirigubbakcemile3

neysem yatim artıkk ben hadi ii geceler canım uyanınca görüşürüz kaydirigubbakcemile3

Back