Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: kısa mı senin saçlar
valla benim bu ara tek yaptığım zeytinyağını benmari usulü ısıtıp sürmek, o da mucize yaratmıyo ama ben iyi hissediyorum onu yapınca -tatlicadiarzu-
:roflol: kaktüs gibi gacır gacır bi de
sadece uçlarda olsa kısalt dicem ama komple yıpranmış anladığım kadarıyla senin saçın, sen bu tariflerin hepsini dene en iyisi, bişey kaybetmezsin.
Magic sürer misin bilmem diye az sonra yapınca ben sidik çok iyi geliyomuş dicek diye beklemiştim, yine ilik iyi yani kaydirigubbakcemile2
bugün öyle bir konu açmışlar çişin faydaları :roflol:
saçı yumuşatıyormuş,
ağızda gargara yapınca da boğaza iyi geliomuş ve daha vardı da bayagıdelikafadulden
yaa bu çam terebentini de çok duyuyorum.
Annem de eczacılarla kanka, evde bi torba yağ var ama çam terebentinin yağını değil esansını almış :gitme:
bepanthen var zaten yarın evigenle çam terebentin aldırıyım ben, hepsini bir koysak şampuana olur mu ki CADIARZU
ay yok artık kafamçokkarıştı
çıldırdı bu insanlar yaaa :bbo:
hayvanlar da tükürükleriyle yaraları iyileştiriyo ama deneyen işe yarayan var mıymış peki :kedi::roflol:
ya ben kısacık bir model kestireyim dedim ...beni anca o paklar diye ,ama eşim ısrarla hyr diyor...
kaldım bu saçlarla ...3 kez yapıorum hfta ben birde ya kızlar daha da fena olup ta keltoş olmayayım akannehir
ayy şu yaralı parmağa işemek lafı aklıma geldi de
acaba doğruluk payı var mı diye düşünmedim değil şimdi :1ninca:
kızlar ben zıbarıyorum ,eşim kalkacak birazdan işe gitmek için
size günaydın!:dance: