• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma bakın olur mu ?....resimli....

ilik mi çok faydalı mış kız....
iliği bırak,işkembe iyi gelsin onu sürerim ben kafama:smiley-cool::roflol:

:roflol: kısa mı senin saçlar
valla benim bu ara tek yaptığım zeytinyağını benmari usulü ısıtıp sürmek, o da mucize yaratmıyo ama ben iyi hissediyorum onu yapınca -tatlicadiarzu-

omuzlarımdan aşağıda canım saç boyum...
ama hep havalı valla,yani kaktüs gibi yanlara doğru püsküllü sert gacır gacırr:1no2:

theshe kuzummm benimde öle gürmü gür saçlarım yok, hatta kıbrıstayken oranın malum kireçli sularından ve düzleştirici yüzünden mahvolmuştu saçlarım.. hem inceldi hemde koptu hep uçlarından.. topladığımda kuş kuyruğu kadardı..

buraya döndüğümde kuaförüm dediki önce saçlarının kopmasını engelleyelim.. uçlarından kestrdikten sonra şampuanına çam terebentin karıştır dedi, yaptım ve sonuç süperrr:lepi:

banyodan çıkınca taramaya korkardım üstüm hem kopuk kopuk saç olurdu, 2 haftada kopma normale döndü.. ve gün geçtikçe saçlarım düzeldi gürleşti hacim kazandı..

:roflol: kaktüs gibi gacır gacır bi de
sadece uçlarda olsa kısalt dicem ama komple yıpranmış anladığım kadarıyla senin saçın, sen bu tariflerin hepsini dene en iyisi, bişey kaybetmezsin.
Magic sürer misin bilmem diye az sonra yapınca ben sidik çok iyi geliyomuş dicek diye beklemiştim, yine ilik iyi yani kaydirigubbakcemile2

60810841.png

bu rengi çok begendim ama saçımla birlikte çıtçıtlarımı da boyamam gerekecek ...

ben neler yapmıom ki...
şampuanıma bal ve sarısak ezip koydum ,ısırgan şampuanı da kullanıom ,maskeler ,yağlar ,doğal maskelerde cabası 20 gündür uğraşıom valla:ecrin_bebek:

:roflol: kaktüs gibi gacır gacır bi de
sadece uçlarda olsa kısalt dicem ama komple yıpranmış anladığım kadarıyla senin saçın, sen bu tariflerin hepsini dene en iyisi, bişey kaybetmezsin.
Magic sürer misin bilmem diye az sonra yapınca ben sidik çok iyi geliyomuş dicek diye beklemiştim, yine ilik iyi yani kaydirigubbakcemile2

bugün öyle bir konu açmışlar çişin faydaları :roflol:
saçı yumuşatıyormuş,
ağızda gargara yapınca da boğaza iyi geliomuş ve daha vardı da bayagıdelikafadulden

yaa bu çam terebentini de çok duyuyorum.
Annem de eczacılarla kanka, evde bi torba yağ var ama çam terebentinin yağını değil esansını almış :gitme:
bepanthen var zaten yarın evigenle çam terebentin aldırıyım ben, hepsini bir koysak şampuana olur mu ki CADIARZU

çokta yorma saçını rougemm, fazla bakımda yorar biyerden sonra haftada en fazla 2 bakım.. ki şampuana katıp kullandıklarında cabası...

bugün öyle bir konu açmışlar çişin faydaları :roflol:
saçı yumuşatıyormuş,
ağızda gargara yapınca da boğaza iyi geliomuş ve daha vardı da bayagıdelikafadulden

ay yok artık kafamçokkarıştı
çıldırdı bu insanlar yaaa :bbo:

hayvanlar da tükürükleriyle yaraları iyileştiriyo ama deneyen işe yarayan var mıymış peki :kedi::roflol:

ya ben kısacık bir model kestireyim dedim ...beni anca o paklar diye ,ama eşim ısrarla hyr diyor...
kaldım bu saçlarla ...3 kez yapıorum hfta ben birde ya kızlar daha da fena olup ta keltoş olmayayım akannehir

ayy şu yaralı parmağa işemek lafı aklıma geldi de
acaba doğruluk payı var mı diye düşünmedim değil şimdi :1ninca:

yaa bu çam terebentini de çok duyuyorum.
Annem de eczacılarla kanka, evde bi torba yağ var ama çam terebentinin yağını değil esansını almış :gitme:
bepanthen var zaten yarın evigenle çam terebentin aldırıyım ben, hepsini bir koysak şampuana olur mu ki CADIARZU

yokkk hepsini aynı anda şampuana koyma..

bak ne yap bilionmu : şampuanına çam terebentin kat.. bepanthene ve evigenide 1 çaybardağına yakın suyu kaynatıp ılıyınca içine dök, 1tatlı kaşııda badem yağı kat karıştır bunları ve haftada 1 saç diplerine uygula, 3-4 saat beklet ve yıka :ecrin_bebek:

ay yok artık kafamçokkarıştı
çıldırdı bu insanlar yaaa :bbo:

hayvanlar da tükürükleriyle yaraları iyileştiriyo ama deneyen işe yarayan var mıymış peki :kedi::roflol:

yok okumadım onu ...
yaralara da iyi geliyormuş öyle yazıyordu...:bbo:
ama cesaret işi açıkçası ...
fakat mikrop öldürücü olduğunu duymuştum ben :uhm:

ya ben kısacık bir model kestireyim dedim ...beni anca o paklar diye ,ama eşim ısrarla hyr diyor...
kaldım bu saçlarla ...3 kez yapıorum hfta ben birde ya kızlar daha da fena olup ta keltoş olmayayım akannehir

haftada 3müakannehir çok yoruosun saçlarını bırak biraz nefes alsınlarr

ayy şu yaralı parmağa işemek lafı aklıma geldi de
acaba doğruluk payı var mı diye düşünmedim değil şimdi :1ninca:

doğruymuş o ben anneme sormuştum.. ninelerimiz anlatırdı bize savaş zamanı askerlerin yaralarını öle iyileştirirlermiş, şimdiki gibi ilaçlar merhemler vs olmadığı için demişti kaydirigubbakcemile4

kızlar ben zıbarıyorum ,eşim kalkacak birazdan işe gitmek için kaydirigubbakcemile4

size günaydın!:dance:

evet caneeemmm yağı.. aktarlara git şampuana katcam de onlar verio zaten..

bide yılan yağı ve şampuanı var kızlar ikisini bir kullanıosun, çok ii diolar..

kızlar ben zıbarıyorum ,eşim kalkacak birazdan işe gitmek için kaydirigubbakcemile4

size günaydın!:dance:

sana da günaydın!
sayenizde sidik aklıma yattı sivilcelerime sürmeyi düşünüyorum -tatlicadiarzu-

Ammaa magicin dediği gibi yorma saçını yaa, bakımları haftada bire düşür, eldeki buldurdan da olma
iyi uykular zemuszemus

size de kızlarrrrrrkaydirigubbakcemile5

the she allah seni ne etmesin !!
iliği sürmüyon da sidiği mi sürüyon hihoyyyt

Back