Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma bakın olur mu ?....resimli....

ya rouge fotoğraflarından görebildiğim kadarıyla çok hoşsun, ve koyu renk çok yakışmış, angelina sandım hatta bir pozunu. Neden saçlarına taktın ki bu kadar, ben senin yerinde olsam koyu kahveye boyar geçerim zemuszemus

ya canım sorma...:gitme:
saat kaç oldu boya bakıyorum ...
inan aslında ne boyayacağımı da bilmiyorum ...
açsam mı koyultsam mı diye....
ama sanırım koyultacağım ve kurtulacağım bu işkenceden...mafoldumben
açık kestaneye boyatacağım sanırım ...
ya o kadar kararsızım ve leyla gibiyim ki anlatamam...
bu saçlarla kafayı bozdum ben yaamafoldumben
zaten eşimde sarı istemiyor...
yarın boya alıp boyamak en iyisi....

bu arada çok tşk ederim canım....:1hug:

Farkındayım canım kaç gecedir hep saç topiğin dikkatimi çekiyor. Ama çok hoş bi kadınsın yani ve sarı renk boyandıkça oturur, senin kendi kendine bunu başarman zaten çok zor.
Koyu renk çok güzel durmuş sende,
Ben de sarıcılardandım, kuaförüm en son senin yaşına göre değil röfle yeter, büyük gösteriyo diyip çikolata kahveye boyadı, o gün bugündür kahveyim ve çok da memnunum, belli bir yaşa kadar da böyle doğal renkler kullanmaktan yanayım. Sarışınken makyajla evet çok güzel oluyoruz ama makyajsız halimiz solgun, kendi saç rengine en yakın olan tonlar zaten kaşını gözünü yüz hatlarını ortaya çıkarır. Bence ya koyu renge boyayıp geç, yada işinin ehli bir kuaföre gidip istediğin tonu yaptır, kendi kendine uğraşma böyle :hulya:

az sonra saçlarımı boyayacak eşim kızlar aldım boyamı ...
palette natural colors 6.0 no koyu kumral aldım evde de loreal casting 500 açık kestane(yarısı var) var ikisi karıştırsam olur mu ? yetmez die saçıma karıştırayım ikisini die düşündüm ne dersiniz.... kızıllık kalmaz değil mi ?

bu saçın üzerine bu boyaları boyayacağım .... ??

bu arada boyanın hemen öncesi zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum ...
bakalım nasıl olacak...

boyadım ama güzel olmadı... az bekledim sanırım..dipler daha koyu oldu ..alttan sarılar görünüyor yine...aa bir zaman bu saçla idare edicem mecburen ..üst üste boyamak istemiyorum ama bana hiç belli de olmaz:)) resim koyarım bir ara ...

ben de saçımı geçenlerde boyadım saçımda bakır renk vardı, bakırın altı röfleliydi ve diplerim açık kestane çıkmıştı. Kuaför önce güzel bir kumral rengine boyadı ama ben özellikle belirttim asla ve asla kızıllık istemiyorum diye. Kuaförümün dediğine göre bakırlık veya kızıllık olmaması için iki zıt rengi birbirine karıştırmak gerekiyormuş yani mesela açık kumral ve koyu kumralı. benim saç rengime biraz da küllü kumral ve fındık kabuğu koydular. Çok güzel bir renk oldu bence. Size de eğer boyayacaksanız o renkleri karıştırmanızı tavsiye edebilirim çünkü yeşillik yapıyormuş ve o bakırımsılığı alıyormuş. Bir de röfleden sonra kesinlikle hiçbir zaman kına özlü şampuanla yıkama dediler.

Bence siz çok koyu olmayan kumral bir renge boyayın ne de olsa akınca saç renginiz biraz açılır ve sizde çok güzel duracağı kaanaatindeyim.

boyadım artık canım kaydirigubbakcemile5
avatardaki halime geri döndüm ...
memnunum yerimseniben

arkadaşlar resim koymaya gerek yok çünkü avatarımla aynı renk artık opuyorumnanaktan
birde çıt çıt aldım,kestirdiğim saçlarımın yerine,belime kadar saçım oldu yerimseniben

eminim güzel olduğuna, güle güle kullan zemuszemus

ben o ilik tarifini bile yaparım valla düzelecekse:lepi:
yeter ki düzelsinzemuszemus

rapunzel gel buraya yaptın mı sen bu iliği neye iyi geliyomuş?

valla şimdiki saçlarımla kaktüs çiçeğini andırıyorum ,tına turner misali ,kafamı oynatsam sağa sola, yanımdan geçenlere batar neredeyse yanikaydirigubbakcemile3

kokmaz mı akannehir
iyi gelir diyolar ama ben yumurtayı da süremem saçıma :1no2:

ya bide benim saçım zaten ince telli ve seyrek toplayınca kedi kuyruğu gibi bişey
ben naparsam yapıyım aslan yelesi gibi saçlarım olamıcak, o yüzden böyle şeyler mucize yaratmaz ki mafoldumben

geldimmm...

vala ben yapmadım hatunlarr, şuan sadece evigen ve bepanthene kırdım şampuana onu kullanıorum. bunuda röfle kullandığım için yıpranmasın die yaptım bakım amaçlı..

ama çok faydalıyımışşş vala

valla şimdiki saçlarımla kaktüs çiçeğini andırıyorum ,tına turner misali ,kafamı oynatsam sağa sola, yanımdan geçenlere batar neredeyse yanikaydirigubbakcemile3

:roflol: kısa mı senin saçlar
valla benim bu ara tek yaptığım zeytinyağını benmari usulü ısıtıp sürmek, o da mucize yaratmıyo ama ben iyi hissediyorum onu yapınca -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…