canım 2.resmi ben daha çok beğendim..sana da çok yakışacağını düşünüyorum.
bence cok guzel sac rengın cnm cok guzel bı ton tutturmussun
:1hug: tşk ederim arkadaşlar...ay ya bende senin rengini istiyorum canım çok güzel rengin bence
evet açık tenliyim ama gözler çok koyu kaşlar orta karar...görebildiğim kadarıyla beyaz tenlisin klesinlkle 2. fotodaki süper durur zaten koyu renkler moda çok yakışıcana eminim:)
aklımda o var aslında biliyor musun ? aklımdan aldın vereliniortakevet 2. resimdeki saç hoşmuş, oda sanki balyajın üzerine kumral atılmış ve biraz akmış gibi duruyor,yada röflenin üzerine kumral yapılmış ama az bekletilmiş gibi [ tabiki bunlar olamaz da ] ama öyle birşey yapılsa idi bu saç çıkardı ortaya kaydirigubbakcemile3, ama açık birşey söyliyeyimmi aslında her ikiside size gitmez [ bence] hangisi güzel dersek evet 2. resim deki ama bayanın saçları uzun ve şekilli e pozda güzel bir bütünlükten dolayı beyeniyoruz, eminim saçımız bu olsaydı beyenmez dik , yüzünüzü görmedim ama içimden bir ses daha gösterişli saçların size daha yakışacağı fikrinde , meselasına gelirsek platin sarısı gibi renkler diyorum ama yineliyeyim ." bence."
saçlarım aşırı yıpranmıştı zaten daha yeni yeni toparlanıyor canım ..o yüzden tekrar ac aya tırsıyorum ki evde aslında bitkisel toz acıcım var ...hem nasıl ve ne ile karışırıp ,hangi kıvamda yapacağım konusunda bilgim yok hemde yıpranmasından daha da korkuyorum ...ama sanırım açmadan da sadece boya ile bunu başaramayacağim öyle mi ?,platin sarısı boya alsam açmaz mı yani saçımın rengini az da olsa 1-2 ton?açıcı kullansanız olabilir hafif bir bakırlık var ise ,daha sonrada boyarsınız platine, ben kullanmadım ama duymuştum palettenin açıcısı yıpranmada yapmıyormuş , hem fazlada zorlanmaz saçınız açılırken, zaten açık renk
2.fotodaki bayanın saçına çok benzer bir peruğum var evde aslındakaydirigubbakcemile3bence çok hoş bi renk elde etmişsin. ben olsam değişmem ama tabi sen beğenmediysen ozaman 2. fotoyu önerebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?