• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma bakın olur mu ?....resimli....

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
arkadaşlar bu ara derdim saçlarım ...
daha önceki konumdan az çok bilirsiniz...
saçımı resimdeki renklerin hangisine daha kolay çevirmem mümkün yada önerileriniz varmı ?
hangi boyanın hangi tonu ile elde edebilirim bu saçı...
çiğ bir saç rengi oldu saçım yine akınca...
memnun değilim ...

kendi saç rengim flaşsız çekim gece...
akmış hali..

resim1141d.jpg
resim1134.jpg

thaliajtm023882tx0.jpg
thalia6wd5y.jpg

Son düzenleme:
canım 2.resmi ben daha çok beğendim..sana da çok yakışacağını düşünüyorum.

görebildiğim kadarıyla beyaz tenlisin klesinlkle 2. fotodaki süper durur zaten koyu renkler moda çok yakışıcana eminim:)

görebildiğim kadarıyla beyaz tenlisin klesinlkle 2. fotodaki süper durur zaten koyu renkler moda çok yakışıcana eminim:)
evet açık tenliyim ama gözler çok koyu kaşlar orta karar...
eşimde koyultmamı istiyor,bende ilk kez bu kadar açık saç rengine ulşamışken tadını mı çıkarsam diyorum ,hevesimi alayım diyorum ama tonu tutturamıyorum ki:kedi:
tşk ederim bu arada :1hug:

şuanki rengin için çiğ durdu diosan kesinlikle koyu bi renge boyamalısın saçını

evet 2. resimdeki saç hoşmuş, oda sanki balyajın üzerine kumral atılmış ve biraz akmış gibi duruyor,yada röflenin üzerine kumral yapılmış ama az bekletilmiş gibi [ tabiki bunlar olamaz da ] ama öyle birşey yapılsa idi bu saç çıkardı ortaya kaydirigubbakcemile3, ama açık birşey söyliyeyimmi aslında her ikiside size gitmez [ bence] hangisi güzel dersek evet 2. resim deki ama bayanın saçları uzun ve şekilli e pozda güzel bir bütünlükten dolayı beyeniyoruz, eminim saçımız bu olsaydı beyenmez dik , yüzünüzü görmedim ama içimden bir ses daha gösterişli saçların size daha yakışacağı fikrinde , meselasına gelirsek platin sarısı gibi renkler diyorum ama yineliyeyim ." bence."

evet 2. resimdeki saç hoşmuş, oda sanki balyajın üzerine kumral atılmış ve biraz akmış gibi duruyor,yada röflenin üzerine kumral yapılmış ama az bekletilmiş gibi [ tabiki bunlar olamaz da ] ama öyle birşey yapılsa idi bu saç çıkardı ortaya kaydirigubbakcemile3, ama açık birşey söyliyeyimmi aslında her ikiside size gitmez [ bence] hangisi güzel dersek evet 2. resim deki ama bayanın saçları uzun ve şekilli e pozda güzel bir bütünlükten dolayı beyeniyoruz, eminim saçımız bu olsaydı beyenmez dik , yüzünüzü görmedim ama içimden bir ses daha gösterişli saçların size daha yakışacağı fikrinde , meselasına gelirsek platin sarısı gibi renkler diyorum ama yineliyeyim ." bence."
aklımda o var aslında biliyor musun ? aklımdan aldın vereliniortak
ama bu saçı ben platin sarısına döndüremeyeceğimi düşündüğüm için sizlere sormadım ...dönermi ki ,boya saçı açar mı ?ve hafif bir bakırlık ,var yine saçımda onlar da gidermi ,yada gitmesi için ne renk boyamalıyım ...?:1rolleyes:

açıcı kullansanız olabilir hafif bir bakırlık var ise ,daha sonrada boyarsınız platine, ben kullanmadım ama duymuştum palettenin açıcısı yıpranmada yapmıyormuş , hem fazlada zorlanmaz saçınız açılırken, zaten açık renk

açıcı kullansanız olabilir hafif bir bakırlık var ise ,daha sonrada boyarsınız platine, ben kullanmadım ama duymuştum palettenin açıcısı yıpranmada yapmıyormuş , hem fazlada zorlanmaz saçınız açılırken, zaten açık renk
saçlarım aşırı yıpranmıştı zaten daha yeni yeni toparlanıyor canım ..o yüzden tekrar ac aya tırsıyorum ki evde aslında bitkisel toz acıcım var ...hem nasıl ve ne ile karışırıp ,hangi kıvamda yapacağım konusunda bilgim yok hemde yıpranmasından daha da korkuyorum ...ama sanırım açmadan da sadece boya ile bunu başaramayacağim öyle mi ?,platin sarısı boya alsam açmaz mı yani saçımın rengini az da olsa 1-2 ton?
bu arada saçımda bir küllülük var küllü açık kumral diyebilirim ..

bence çok hoş bi renk elde etmişsin. ben olsam değişmem ama tabi sen beğenmediysen ozaman 2. fotoyu önerebilirim.

bence çok hoş bi renk elde etmişsin. ben olsam değişmem ama tabi sen beğenmediysen ozaman 2. fotoyu önerebilirim.
2.fotodaki bayanın saçına çok benzer bir peruğum var evde aslındakaydirigubbakcemile3
hatta peruğumun rengi daha hoş ve doğal saç gibi duruyor ama ben peruk kullanamadım saçlarım çok gür ve uzun geliyor...delikafadulden

Son düzenleme:
bence şunu yapın ,alın bir platin boya minik bir tutamınızda deneyin ,bakalım ne olacak ,belkide olur :1rolleyes:

senin saçların iki resimdeki saçtanda daha güzel tutmuş.
2.saç küllü kumral araları röfle gibi duruyor.seninki daha parlak.ama zevk senin bilemem.

palettenin acıcısını almayı düşündüm bugün ama zaten yıpranmış ve yeni işlem görmüş olduğu için saçım cesaret edemedim...saçlarım daha da kötü olacak korkum var acıkçası ...elim kolum bağlı kaldı ...akannehir

şu an alttaki ikinci resmin aynısı saclarım benım ama bana gıtmedı ben malesef begenmedım..bu sac rengını nasıl elde ettın dıye sorarsan canım aynen senın sacının tonlarında cıg duran bır rofle atıldı dayanamadım akar vs dedıler ama yok tekrar rofle yaptırdıgımda artık sarı olmayan bır tutam kalmayacak duz boya gıbı olacaktı dayanamadım senın sac rengının uzerıne aralara 5 numara balyaj gıbı koyuluk attırdım ...ama 10/13 paket kalın balyajlar halınde ve yıkarken cok dıkkatlı yıkamalı kuaforbana gıtmedı ben eskı tona gerı donmek ıstıyorum ama ıstıyorsa ılk resımdekı gıbı olmaz sacın ama ıkıncısı olur

deri montlu olan kadınınki süper gözüküyo yaaaaaaaaaa ondan yaptır

Back