Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma bakarmısınız????(resimli)

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba arkadaşlarrr...saçıma gölge yaptırdım..esmerim(çok koyu deil)..sanki yüzüme çok açık geldii gölge..cila ile koyulaştırmak istiyorumm..acaba evde cila yapan varmı...cilaya ne koyuluyor:sm_confused:a.s.:enbuyukkk:

resmi tekrardan koydum inşş olmuşutrrrrr

Son düzenleme:
iki renk arasinda cok ucurum olmus evet ama bir kac yikamadan sonra rengin oturur gibi geliyor henuz gozun de alismamis biraz zaman ver bence bir aksin asil rengini bulsn ondan sonra begenmezsen bi cila attir canim..
rengiini vok sevdim bu arada :)

ayyy sglun vallaa moral oldu cidden...genelde koyu kullanıyorum ya ondan acaip geliyoooo gözüme alışmadım diye sanırım..bide o resimden bi ton daha açıkk..inş yıkandıkca akmazz.ondan korkuyorumm vallaaa...sarı çok akarmı sizceeee

canım saç rengin hoş gözüküyor takma kafana değişiklik lazım bir yerden sonra.. için rahat olsun (; Ama üzülerek bir şey söyleyeyim ki ben 2-3 yıl önce saç uçlarıma bu rengi attırmıştım ve 7-8 gün sonra olanlara inanamadım :S akınca çok kötü bir renge dönüşmüştü Hemen gidip cila attırmıştım hem de 2 kat :S Ama benim kendi rengi seninkinden daha koyuydu canım..

cnm bi sene önce siyah saçımı açtırıp karamele boyamıştım acaip akmıştıı...koyu kumral üzerine gölge attırdım iki gün önce ama baktımki baya akcak gibi duruyorr..içim rahat etmedi dün gittim 2-3 ton koyusu cila attırdım..şimdii gayet istedigim gibi olduu.. kuaförlere neden istedigimiz rengi ilk seferde yaptıramıyoruz hiç anlamıyorumm...

gözün alışmadığı için sana tuhaf geliyodur ama bence hiç koyulaştırma. koyu saç rengi biraz sert gösteriyo. en azından bende öyleydi:)

slm canım saçlarını yeni gördüm bence renk çiğ duruyor arada çok renk farkı var yani aradaki renklerde biraz açılsaydı iyi olurdu diyorum dost acı söyler üzülme ama

cnm benim üzülmem tabiki buraya resim koyarken övülmesi için koy muyorumgerçekten herkesin fikrini alayım dedimm..o resimden sonra gittim cila attırdım koyulaştı iyi oldu aslındada ben alışkın değilim gölgeyee ama herkes begendi diye kullanıyorum iki ay olcak nerdeyse bu ayın sonunda boyamma lasım ya dip boyası yaptırcam yada komple bi renge boyuycam bakalım artık hergün fikrim değişiyo valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…