• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım yanar mı? lütfen yardıma ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
kızlar ben 20 gün önce saçımı kuaförde açtırıp açık bi renge boyattaım ama o renk istediğimden çok açık olduğu için aynı gün içinde tekrar boyadılar yani hem açıldı üstünede 2 defa boyandı aynı günde ama yinede istediğim sonuçu alamadım bana hiç yakışmadı esmerim çok sırıtıyor bende kendim çikolta kahve boya aldım boyarsam saçım yanar mı 20 gün oldu boyamak istiyorum artık bu saça dayanamıyorum yanar mı diyede korkuyorum bi fikir verin lütfen..

Forumda okumuştum boyamadan önce saçına hindistan cevizi sürüp sonra boyadığında yıpranmıyormuş..bi dene istersen

Oryal kullanmadığın sürece saçın asla yanmaz canım boya saç yakmaz. Sadece yıpratır.

cnm 20 gün önce oryal kullandılar ama şimdi kullanmıcam sadece boyucam yanmaz dimi?

loreal casting le boya çok güzel bir boya çok akıyo ama yıpranma -yanma 0 ...benimde röfleli saçlarım vardı castingle boyadım kahveydi açıldı şimdi koyu sarı oldu tekrar boyamayı düşünüyorum :34:

Back