• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım kahve kızıl ama ben bu rengi istiyorum..Yardımcı olur musunuz?

mavicem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
141
0
316
40
İstanbul
Kızlar saçım kahve kızıl ama ben bu rengi istiyorum bayılıyorum bu renge kuaföre gitmeden evde kendim nasıl elde ederim sizce ve bu rengin ismi ne yardım ederseniz sevinirim:71: $kızıl2.jpg

koleston bakır kızıl boyasam tutar mı acaba. aslında 2 hafta önce palette sonbahar kızılı palette açık kestaneyi karıştırıp boyadım güzel bir kızıl oldu ama koyu oldu hafif.Aslında şu aralar sonbahar kızılıyla palette dore bakırı karıştırmak var aklımda bilmiyorum yakında saçlarım saçma sapan bir renk olacak sanırım:1:

şu güne kdr kızıl boyamadm hç blmıyorm ama yınede sçma sapan olmaz ya her rengın kendıne gore bı guzellıgı wr..

palette sonbahar kızılı ve dore bakır...mükemmel bir karışım olur bence...3 yıl öncesine kadar saçımı sonbahar kızılıyla boyuyordum birkaç boyamadan sonra aynı kutudaki renk tutuyor zaten...bu iki boyayı karıştırırsan aktıkça tam oturup bakıra döner hoş bir renk olur bence,ama zemin rengin koyuymuş,istersen biraz daha yıkanıp daha fazla açılmasını bekle ki daha kolay tutsun..

Son düzenleme:
jessica nin saci dark auburn die gecer yani turkcesi koyu kestane ikinci resimdeki ozellikle ilk resimdeki ikincinin akmis hali gibi acik kestane olmus yani tam olarak tutturmak zor bak surdaki kutular daki resim onun sacinin rengi
imgres

turkiyede bu renge mantiken kahverengiye bakir karistirmalisin biraz da kizil

şu güne kdr kızıl boyamadm hç blmıyorm ama yınede sçma sapan olmaz ya her rengın kendıne gore bı guzellıgı wr..

haklısın aslında renkten çok o rengi kullanan kişiye yakışıp yakışmamasıyla alakalı yoksa her renk güzel ama taşıyıp taşıyamamak sorun olan...

jessica nin saci dark auburn die gecer yani turkcesi koyu kestane ikinci resimdeki ozellikle ilk resimdeki ikincinin akmis hali gibi acik kestane olmus yani tam olarak tutturmak zor bak surdaki kutular daki resim onun sacinin rengi
imgres

turkiyede bu renge mantiken kahverengiye bakir karistirmalisin biraz da kizil

teşekkürler öneriniz için ashley in bu saçını tuturmak belki evde tek başına zor ama ona yakın bir renk elde edilebilir gibi geliyor bana tabiki bu benim düşüncem..

palette sonbahar kızılı ve dore bakır...mükemmel bir karışım olur bence...3 yıl öncesine kadar saçımı sonbahar kızılıyla boyuyordum birkaç boyamadan sonra aynı kutudaki renk tutuyor zaten...bu iki boyayı karıştırırsan aktıkça tam oturup bakıra döner hoş bir renk olur bence,ama zemin rengin koyuymuş,istersen biraz daha yıkanıp daha fazla açılmasını bekle ki daha kolay tutsun..[/QU
Teşekkürler evet benimde saç rengim sonbahar kızılı ama ben çabuk akmasın diye içine biraz kestane katıyorum genelde. doğru saçım biraz koyu biraz daha aksın sanırım sonbahar kızılıyla dore bakırı karıştırırım son çare olarak

Back