Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu güne kdr kızıl boyamadm hç blmıyorm ama yınede sçma sapan olmaz ya her rengın kendıne gore bı guzellıgı wr..
jessica nin saci dark auburn die gecer yani turkcesi koyu kestane ikinci resimdeki ozellikle ilk resimdeki ikincinin akmis hali gibi acik kestane olmus yani tam olarak tutturmak zor bak surdaki kutular daki resim onun sacinin rengi
turkiyede bu renge mantiken kahverengiye bakir karistirmalisin biraz da kizil
haklısın aslında renkten çok o rengi kullanan kişiye yakışıp yakışmamasıyla alakalı yoksa her renk güzel ama taşıyıp taşıyamamak sorun olan...
palette sonbahar kızılı ve dore bakır...mükemmel bir karışım olur bence...3 yıl öncesine kadar saçımı sonbahar kızılıyla boyuyordum birkaç boyamadan sonra aynı kutudaki renk tutuyor zaten...bu iki boyayı karıştırırsan aktıkça tam oturup bakıra döner hoş bir renk olur bence,ama zemin rengin koyuymuş,istersen biraz daha yıkanıp daha fazla açılmasını bekle ki daha kolay tutsun..[/QU
Teşekkürler evet benimde saç rengim sonbahar kızılı ama ben çabuk akmasın diye içine biraz kestane katıyorum genelde. doğru saçım biraz koyu biraz daha aksın sanırım sonbahar kızılıyla dore bakırı karıştırırım son çare olarak
evet oda onemlı unsurlardan ... senın ten rengın goz rengın ne?
hmm ozaman bu renk yakısır cnm tatlı duru sende umarım yakalarsn