Saç Rengi ve Saç Boyama sacım ıgrenc oldu resımlı =(((

onemlı degıl tatlım bılıorum ıgrenc oldugunu bıraz once boya aldım palette deluxe serısının bronz kahvesını ve kumralını bakalım boyıcam aksama ınsallah guzel olur bundan guzel olacagı kesın zaten!!

bak örnek olması için şu resmi ekledim senin için. her yaz sonu denizden sonra saçlarım aynen senin rengin gibi oluyor.baya açılıyor. üstüne delüx serisinin kumralını deneyince böyle bi renk çıkıyor. hem ışıklı hem de ışık vurmayan bi açıdan çekilen iki resim atıyorum. sadece kumral boyasaydın böyle bişi çıkçaktı yani. ama bakırlık isteğinden ötürü bronz kahve de karıştırcam demiştin bundan 1-2 ton koyu bi renk yakalarsın

Eklentiler

• $Kopyası IMG_1597.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $Kopyası IMG_1601.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 57
tatlım supermıs bu renk ya dırek kumral boyasaydım bende keske pek bakırlık olmadı ama guzel oldu yınede eskı halınden ıyı oldu en azndan tesekkur ederım canım bak bole oldu benımde

ısık gelınce kızıllık oluyo tam ısık altında cekıldıgım ıcın ısık gelen yerler oyle olmus eskı halınden cok daha ıyı oldu canım ınsallah akıncada guzel olur

güzel olmuş saçların canım. hafif kızıllık olması seni daha çok açmış.
güle güle kullan yeni saçlarını.

hımm bence çok hoş olmuş ne çok açık ne çok koyu. tam orta ton.güneş ışığında altın kahve gibi durur büyük ihtimalle beyaz tenlisin bence yakışmış bu sefer. güle güle kullan.

tekrar başa gidip ilk haline baktım da hayır kesinlikle süper olmuş. çok daha uymuş tenine ilki bildiğin hasta gibi göstercekti seni.çünkü denizden çıkınca ben de öyle oluyorum beyaz tenliyim gözerimde açık ela. o renk beni hsta gibi gösteriyodu sen de öyle olcaktın büyük ihtimal. b çok iyi olmuş fönlersen tam rengi görürsün çok daha hoşuna gider.

evet tatlım haklısın ya eskıye bende baktım bu cok cok ii oldu saol cnm benım sayende a.s.

ne demek hayatım . bizimkisi bi fikirdi sadece. güzellik senin saçlarında :) güle güle kullan

saol ebryy canım oh be ıcım rahatlıyo valla sız boyle deyınce bugunde yıkadım sacımı reng cok cok guzel oldu boya bıraz akınca bı arkadasımla bulustum sacını boyatmıssın cok yakısmıs dedı cok sevındımmm kaydirigubbakcemile2

bakırlık oldu hafıf bende oyle ıstıyodum zaten sanırım aktıkca bakırlascak ınsallah sositososito

SAÇını boyatsan bile zamanla akkıp alttaki balyajlar ortaya çıkıcaktırr..Saçından gitmediği sürece ne renge boyarsan boya o baljaylar zamanla boya aktıca belli oluyor :))) yıllar önceki sarışın halimden biliyorum canım çıkmıştı atana kadar saçımdan sempatiksalakcinni gerçekten çok kötü olmuşş bu renk sempatiksalakcinni

olsun suankı rengı cok guzel acıldıkca tekrar boyarım ben mutluyum yani ayrıca koyu tonları sevmıyorum altta sarı oldugu ıcın denedıgım tonlar tam ıstedıgım gıbı olcaktır

saclarinin bu halide güzel bence rengide sacina uyuyo ama istedigin renkde cok güzel bende orengi begeniyorum insa. tuturmussundur boyadiysan :)))sende tutturana kadar boyarsin :))

Bilmem dener misin ama koleston 8/74 gizemli kahve ile 6/74 terracotta yı karıştırıp denemeni tavsiye ederim a.s.

kolestonun ışıltılı kahve rengi var ben de onu önerebilirim. parlak duran bir renk gerçekten. saçını tam kapatacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…