- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçının eski halini belgelemeden öyle bişey yapma..birde üste çıkarlar paramızı vermiyor diye.. işini resmi yollarla hallet..Mantıklı deneyeyim bunu peki para isterlerse yani olayı onlar büyütürse bu konuda kuaför odalarina müracaat etsem yardımcı olurlar mi
Onu aşırı açık saçlar kullanabilirmis benim saçıma olmazmışAllah allah 200 lirayı ağaçtan mı topladın ki 2 saatte kim 200 tl kazanıyor hangi hizmet sektörü saçındaki boyayı silici kullansa paketi 15 tl bile değil üzerine oreal kaç para ki oreal de Yok 400 yok 200 tl muhabbeti yapıyor.
Bunun parayla alakası Yok beceriksizle var .
Sen silver şampuan kullan biraz rengi küllü olsun turunculuğu gitsin.
Ya o sampuani almaya gittim de mağazdaki kadın bu senin sacinda ise yaraamaz dedi , daha açık saçlar içinmiş . Keratin bakim yaptım ssu an çok daha iyi olduAllah allah 200 lirayı ağaçtan mı topladın ki 2 saatte kim 200 tl kazanıyor hangi hizmet sektörü saçındaki boyayı silici kullansa paketi 15 tl bile değil üzerine oreal kaç para ki oreal de Yok 400 yok 200 tl muhabbeti yapıyor.
Bunun parayla alakası Yok beceriksizle var .
Sen silver şampuan kullan biraz rengi küllü olsun turunculuğu gitsin.
Woowww cok daha güzel olmus :)Düzeltti kızlar böyle yaptı son durum bu
iyi bir ombre ya da balyaj o da orta uzunluktaki saça 500 den başlar alt limitdiğer yorumlarda yazan oldumu ama kaliteli bir malzeme ile bu fiyata yapması mümkün değil..saçınızın uzunluğuna ve kalınlığa göre inanılmaz ucuz yapmış..mühtemel en kalitesiz ürünleri kullanıyor...oraya düzeltirme yapmayın..saçlarınızdan olursunuz...direk para iadesi isteyin....bunun içinde tükedici haklarını arayın...
Ayy ben göremedım hani son hali çok merak ettim.Woowww cok daha güzel olmus :)
Ben ombre yaptırdım 60 TL ödedim , gayette güzel oldu .iyi bir ombre ya da balyaj o da orta uzunluktaki saça 500 den başlar alt limit
Sanırım ilden ile değişiyor. Gittiğim kuaför çok küçük bir ildeiyi bir ombre ya da balyaj o da orta uzunluktaki saça 500 den başlar alt limit
tatlım ilden ile ürün fiyatları değişmiyor ama işçilik değişebilirSanırım ilden ile değişiyor. Gittiğim kuaför çok küçük bir ilde
yeni resim kaçıncı sayfada bende merak ettimWoowww cok daha güzel olmus :)
Ayy ben göremedım hani son hali çok merak ettim.
yeni resim kaçıncı sayfada bende merak ettim
15. sayfada ilk yorum :)
Ama öncekinden cookk daha iyi degil mio da tutmamış ki. yıkayınca ilk haline dönmüş.
Evet eskisine göre daha iyi olmus .15. sayfada ilk yorum :)
Ama öncekinden cookk daha iyi degil mi