şuandaki saç rengini çok iyi tanıyorum benim her yaz severek gittiğim denizden sonraki halim hep budur.Bu rengi çok yaşadım akınca böyle oluyor.resimde gördüğün renk yalnız orda göründüğü kadar koyu değil naz elmasın. çünkü aynı gün çekilmiş fotoları ışık yüzünden farklı duruyodu. Şimdi bence bu renkte kumral tonu çok baskın görünüyor saçın tek renk olsa direk palettenin delux serisinden kumralı dene derdim. açık rengin üstüne harika tutuyor..Ama saçın tek renk olmadığı için ve biraz da bakırlık istiyorum demişsin arkadaşın dediği gibi bronz kahveyi denyebilirsin ama bence tek deneme. birz fazla kızıl olabilir sarı saçın üstüne karamel ya da bakır denediğimde sonuç hep turuncumsu kırmızımsı bi saç olmuştu.eğer hem kumrallık hem bakırlık istiyosan palettin kumralını ve bronz kahvesini krıştırıp denyebilirsin. hem rengin içinde bakırlık olur hem de bronz kahve kumrala göre koyu olduğu için saçındaki alacalığı alır. ama sakın eline eldiveni geçirip boyama.yedire yedire yapmazsan dalgalı olur boya.plastik bir kapta iki boyayı çok iyi karıştır. özellikle diplerini diş fırçası ile yedirerek sür.Boyamaya alttan başla .üstten başlarsan tepeler erkenden tutuğu için açık oluyor. Aşağı kısımları yumurta fırçası ya da bu iş için boya fırçaları va onlarla boya. en son diplerini boya.tahminimce sonuç memnun edecektir seni. He bu arada rengi beğenirsen 1.5- 2 ay sonr atekrar dene daha iyi oturacaktır.