Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

özlemcim ne yapmak istediğini anlayamadım ki uzasın mı istiyosun parlasın mı istiyosun çözemedim?
abstrusecim sende şampuanına çamterebentin atarak dökülmesini nöleyebilirsin 1 kapakcık

Arkadaşlar Ben Burdan Duydum Ve Yaptim 10 Gr Entele Otunu 2 Bardak Su Ve 2 Bardak Elme Sirkesiyle Kaynatip Her 2 Güne Bir Saça Uyguluyorsun Ama Zehirli Olduğu Için Dikkatli Yapmaniz Lazimmiş Ikinciside çam Terabentin ,badem Yaği,hint Yağini Bir şampuna Katip Kullaniyorum Ben Ayrica Aktaredan Aldiğim 10 Saç Bakim Yağinin Karişimi Olan Yağla Kullaniyorum 3 Haftadan Beri Banamisin Demedi Hem Dökülüyor Hem Aşiri Derecede Saç Derim Kaşiniyor çikmasina Işaretmiş Ama Dökülmasinden şikayetçiyim Bende

gunaydın kızlar aslında bensaclarımı hemen hemen 1.5 yıldır kestırmıyorum saclarım 1.5 yıl öncede kısacıktı ama suan omuzlarımı gectı 2 aya kadar saclarımı duzenlı bır şekılde de bakım yapıyorum örneyın gul yagı sac bakım yagları kullandım faydalarısaclara parlaklık ve guc verıyo uzadını hala fark etmedım en sonda entele otu duydum ama nasıl kullanacam bana yardımcı olursanız sevınırım beklıyorum izmırlı
:1hug:

entele otunu aktardan 10 gr alıyosun onu 2 bardak elma sirkesi 2 bardak suyla 4/3 inene kadar kaynatıyosun kaynattıktan sonra o kaynattığın kabı daha mutfakta kullanma entele etkili olduğu için ne kadar yıkasanda geçmeyebilir zararı dokunmasın sizlere.Daha sonra fısfıslı bi şişeye koyup enteleyi saç diplerine sıkıyosun 2 günde bir tekrarlıyosun bu işlemi gözüne kesinlikle değdirmiyosun onun için de alnına bi saç bandı takabilirsin akarsa bile çeker suyunu a.s

bende şu anda aktardan aldığım 10 saç bakım yağının karışımını ve ayrıca hint yağını kullanıyorum, sonuç olarak daha yumuşak, daha bakımlı ve daha parlak duruyorlar pek farkında değilim ama sanırım uzuyorlarda :)

hayır aktarlardan alabilirsin avrilcim
hatta ben de şuan çamtebentinle karıştırılmış şampuanımla yıkadım.
saçlara çok iyi gelir
aktarlara sor sana verirler.
şampuanın içerisine biraz karıştır
çalkala. kullan.
ok.
bayyyyyyyyyyyy

arkadaslar yılan yagını ne kadara alıyorsunuz ben kucucuk sısyee yanı tek kulanılmığını 5 dedı eee ben bunu ne kadar kullancm pekı yaa

arkidaşlar bu badem yaqı ve çamteberntin mi ne şeyse onların ölçülerini yazarsanız bide tam süper olcek şişelerde hazırmı satılıo yksa tartıolar flnmı

bende çamterebentini kullandım ilk önce direk saçıma uyguluyordum çok iğrenç kokuyor dayanamadım şampuanıma koydum heralde fazla koymuşum şampuanım çok sulandı ama dökülmesi tamamen kesildi şampuanım bitti yenisini aldım tekrar çamterebenti koydum ama bu sefer bi etki göremedim yine dökülüyor yine dökülüyor :çok üzgünüm:ama uzatıyormu uzatmıyormu hiç farkedilmedi bende

bende entele kulandm bikaç hafta ve sıkıldm artık eldivenler boneler felan.bırakmayı planlıorum onun yerine çıtçıt almayı düşünüorum yaa hazır uzamıs sac uzatmaya lüzm yok,onu kullanırm zamanla da sacım da iyice uzar. valla benm fikrim ne diosunuz kızlar ?

Evet arkadaşlar çam terabentinin faydasını bende gördüm.özellikle kullanımı yazın daha etkili.Çam terabentini sürdükten sonra güneşte beklediğinizde aldığınız sonuç daha iyi oluyor...

canlarım benim ben çam terebentin kullandım saçlarım sert sert oldu ve taranması çok zor garip bişi yolunuo gibi bişi oluo sanırım herkeze yaramıo :sm_confused:

selam arkadaşlar. bu entele saç rengini koyulaştırıyor mu? beim saçlarım açık kestane. kullanmak istiyorum da, enteleyi deneyenler gözlemlerini paylaşırsa sevinirim

Bende sasirdim hangisini kullansan diye , entelemi?
Camterpentinimi?
Saademi kulaniliyor yoksa sampuanin icinemi atiliyor?
Herkesde sertlik yapiyormu bu camterpentini??
Zaaten sacim kuru, sizce hangisini kulanayim?
Nerde bulunur ? Aktarlardami?
Antalyada iyi bir aktar tavsiye ede bilirmisiniz?

X