• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçım çok platin oldu...

subade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
76
0
86
İstanbul
$DSC02761.jpg saçımı hep röfleli kulanıyorum ama bu kez çok sarı oldu sanırım yaa......böle çok açık gbi arada gölgeler çok az...napsam ki kuaförümde cila yaparken duydum 11/10 at dediler..wellanın acaba evde kendim boya sulandırıp bidaha cila yapsammı ki yardım edin lütfen $DSC02761.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 321594 saçımı hep röfleli kulanıyorum ama bu kez çok sarı oldu sanırım yaa......böle çok açık gbi arada gölgeler çok az...napsam ki kuaförümde cila yaparken duydum 11/10 at dediler..wellanın acaba evde kendim boya sulandırıp bidaha cila yapsammı ki yardım edin lütfenEki Görüntüle 321594

nasıl eklicem bilmiyorum ya bi kere başka bi konıda denmiştim ekleyemedimm

ekledim ilk mesaja bakabilirmisiniz biraz saçm dağınık halini çekmişişm kusura bakmayın

Cnım hiç bilmiyorum belki bilen birileri olur onlar yardımcı olurlar sana.
Ama bence güzel olmuş.

canım bence bir kutu boya al..istediğin sarı tonlarda ve boya hem zemin açık güzel olucaktır...

bence kuaföre git gözüm alışamadı çok açık oldu üstten cilayla düzeltilir mi de... iyi bi kuaförse para bile almadan yapar...
saçın güzel olmuş ama çok makyaj ister bu saç... ama sabredersen uçlara inince çok güzel durabilir....

bende röfle kullanırım.yeni boyattım.ilk hafta çok sarı duruyor sonra düzelir.saça r öfle zarar veriyor bence tekrar boyamada boyatmada.daha sonraki boyanda kuaförüne çok açık sarı istemediğini söyle.şu an işlem yaptırırsan saçın çok kötü olur.zaten birkaç gün sonra gözün alışır.banada çevremdekiler çok açık sarı derler hep boyatmamda.sonra düzelir.

Fotoğraf yanıltıcı mı bilemiyorum ama bana çok sarı gelmedi..Küllü sarı gibi göründü gözüme platinden ziyade....

evet küllü açık sarı gibi bir renk..30 yaşında bir bayanı yaşlı gösterebilir bence..

nasıl bir sarı istiyorsunki?

ya aslında daha çncede buna yakın kullandım hatta uçları böyleydi..dipleri uzuzn zamadır kendi saçımdı o yüzdenmi diyorum acaba alışmak ozr geliyor.ondan dedim evde cila yapan varmı..cila boyayı sulandırıp biraz saçta bekletmek...o işlerimi yapıyım diyorum

Back