negüzel işte dümdüz saçların var. benide düz ve herkez bayılıyor. ama sana tavsiye saçını yıkadıktan sonra nemli iken joleyle sıkıştır ve sonra vigoyla kurut. jole sert olsun ama. kurut saçını. süper olcak inan.
bencede yaptırma,benim saçlarımda ince,yaptırdım,sonra dökülmeden dolayı kısacık kestirmek zorunda kaldım,baya bi kendine gelemedi zaten...aynen benim de saçlarım düz ve ince telli katlı kesimken maşa tutuyordu ama şimdi düz kesim ve maşa da 2 saate bozuluyor kuaföre gittim su dalgası yaptırayım bari diye saçların çok ince toparlanamaz yazık olur dediya ben napiyiim
düz olmasına ilaveten bide ince telliyse 1 saat zor dayanır...ayrıca gün aşırı saç yıkarsınız genelde düz ve ince telli saclar yaglı oluyor...3 gün yıkamasam saçım kafama yapışıyor..neyse bunada şükür en azınan banyodan cıkınca bonusa dönüşmüyoruz kızlar...
bana az sormuyorlari sacini düzlestirdinmi yada ütümü basdin diye sırnaşık şey benmkilerde düm düz yani sac dedigin bu kadar düz olabilir ancak fön cekilmis gibi herkez saatlerce ugrasir düzlestirmek bide soguk havada saclarin düzlügüde tutmaz yine kabarir bozulur :roflol: biz sansliyiz sanirim dalga yada bukle istersek masa tornavida bigudi hepsi hizmetimizde
aaaa... bende ince çorapları kesip sarardım eskiden :))kızlar aynı dertten bende muzdaripim cok düz saçlarım var 1 gün arayla yıkıyorum
Saçımı dalgalı yapmak içinde bez parçalarını kesip sarıyorum sabah onları cıkartıp spreyliyorum bozulmuyo akşama kadar tavsiye ederim...
aaaa... bende ince çorapları kesip sarardım eskiden :))
sprey hangi marka bu arada?
bide zarar vermiyormu saçlarına???
teşekkürler canım:)
çok hızlısın bu arada:lepi::lepi::lepi:
sprey bence...maşa yapmak da zor geliyor hemen bozuluyor ztn nemliyken kağıt havlularla sarıyordum önceden saçımı şimdi tekrar deniyim bari jölemi spreymi daha uzun süre koruyor sizce saç şeklini?
geçen gün nemliyken havlu peçetelerle sardım saçlarımı öyle uyudum sabah açtım elimle düzelttim hiçbişey sıkmadım ve akşama kadar durdu ertesi gün hafif dalgalıydı.çok şaşırdım kendime nedense maşayla sprey sıkmama rağmen bu kdr uzun süre sabitleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?