- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde çok şikayetçiydim dümdüz saçlarımdan şu permayı yaptırana kadarklava:kıvırcık saç meraklısı ben kıvırcık saç görmekten nefret eder oldum düzelmiyolarda bi türlü ne zaman düzelcekseler çok yıprandı saçlarım çok kötü oldular
klava:bazen kızıyorum ananızdan kıvırcıkmı doğdunuz düzleşin artık diye:) kısacık kestirip permadan kurtulasım geliyor pırasa gibi dümdüz saçlarımı çok özledimm
klava:
bnde çok şikayetçiydim dümdüz saçlarımdan şu permayı yaptırana kadarklava:kıvırcık saç meraklısı ben kıvırcık saç görmekten nefret eder oldum düzelmiyolarda bi türlü ne zaman düzelcekseler çok yıprandı saçlarım çok kötü oldular
klava:bazen kızıyorum ananızdan kıvırcıkmı doğdunuz düzleşin artık diye:) kısacık kestirip permadan kurtulasım geliyor pırasa gibi dümdüz saçlarımı çok özledimm
klava:
kızlar aynı dertten bende muzdaripim cok düz saçlarım var 1 gün arayla yıkıyorum
Saçımı dalgalı yapmak içinde bez parçalarını kesip sarıyorum sabah onları cıkartıp spreyliyorum bozulmuyo akşama kadar tavsiye ederim...
Arkadaşlar saçlarım o kadar düz ki...Dalgalı fönler 1 saate atar.Su dalgası,perma en incesinden yaptırılır,2,3 ayda yokulur.Maşalar falan kar etmiyo,napıcam ben yaaa?..
Lütfen öneri bekliyorum,benim gibi olanlar yokmu?...:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
benim saçlarım düüüüümmmmmmdüzzzzz ve çok uzundu şimdi katlı bi şekilde yani arkadan 2 kat hafif v yanlardan katlı omuzlarımda kestirdim
banyodan sonra taramıyorum başımı önüme eğip bigo tutuyorum önce jöle tabi ellerimle yukarı yukarı sıkıp bırakıyorum dalga veriyorum yani sonra saçlarımı arkaya attığımda güzelcede spreyliyorum
sonra şu yeni çıkan tokalar var herşekle giren toka diye nette görmüşsünüzdür onunla dağınık topuz yapıyorum yada hiç toplamıyorum enaz 3 4 saat dalgalı saçım oluyo ve herkez çok beğeniyo
başka çarem yok napayım dalgalı fön tutmuyo hemen düşüyo eee herzaman maşada yapılmıyo düğüne gider gibi bende böyle çözüm buldum çokta güzel oldu
saçlarımızın bukadr da düz olması hiç güzel değil ya kafayı saçlarımla yedim hiçbi şekil almıyor salkım saçak geziyorum hep bi yöntem bulursanız beni de haberdar edin lütfen :)