Saç Kesim Şekilleri saçı ütülemek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

piccola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
86
0
96
Edirne
ben saçlarımı ütü ile düzleştirmeye yeni başladım . neredeyse haftada 2 kez ütülüyorum 2 aydır.Şimdilik bi zararını görmedim.Islakken ütülemediğim için pek yanmadı.Ama yine de korkuyorum.Saçları ütüden yıpranan ya da yanan var mı ? Düzleştiriciler ile daha mı az yıpranır saç ? Bilgi verebilir misiniz?

canım saçını ütüye alıştırma fazla bak bi arkadaşım vardı saçları düzdü ama dahada düz olmasını istediği için fönüde sevdiği için ütülerdi sonuç saçı ütüye alıştı ve artık banyodan çıkınca falan kabarmaya başladı ütüsüz bi şeye benzemiyor saçları -tatlicadiarzu- bence sende şimdiden azaltmaya başla hatta hiç ütüleme benden söylemesi yerimseniben

canım 2 3 ay kullan bak ne hale geliyor saçlarınn... bence uygun olursan bir ara iyi bir düzleştirici al seramik kaplı olanlarından oda olmuyorsa fön çek hem kafanı ütülerken şekilden şekle sokmaktan kurtulursun hemde saçların daha az yıpranır. Kaldı ki düzleştiriciyi bile haftada bir defadan fazla kullanmamalıyız ama sen bunu ütüyle yapıyorsun:) düşün artık bence arkadaşın dediği gibi bir an önce bırak ben 1 yıl boyunca ütüledikten sonra saçlarının %60-70 döküldüğü insanları gördüm hiç tavsiye etmem canım saçı boyasan o kadar zarar vermez heraldekafamçokkarıştı

düzleştiriciler seramik kaplı olduğundan ütü kadar zarar vermez
ısıyla saçına ne yaparsan yap mutlaka zarar verir ayrı mesele
fön olsun düzleştirici vs. olsun hepsi kurutur
ama ütü çok daha kötü heleki saçların kalın telli ve dalgalıysa
resmen yanık kokuyordu benim saçlarım ve vazgeçtim en iyi kalite düzleştirici aldım
onuda her zaman yapmıyorum kurutmasın diye

saç düzleştirici kullan asla ütü kullanma yazık saçına canım.bende fönsüz duramam bu yüzden düzleştirici kullanıyorumyerimseniben

saolun kızlar cevaplar için. Daha bu sabah ütülemiştim en iyisi vazgeçmek .. çok güzel duruyo ama kırılması ve kokması felaket . bi ara düzleştirici alayım bari alana kadar da ütüye son :)

valla canım duzlestırıcıde aynı utu kadar yakıo en ıyısı fon

lise zamanında çok yapardım tabi ozaman düzleştiriciler bukadar yaygın değildii
ahh zamane gençlik kaydirigubbakcemile3
tabi ozaman cahillik aklın ermiyo ilerleyen zamanlarda saçlarının telini süpürge çöpü gibi görmeye başladığında anlıyosun..

şimdi düzleştiricim var seramik ama yıpratmaz diye bişey çok gayet güzel yıpratıyo valla
çok zorda kalmadıkça düzleştirme derim
kat verdir köpük falan sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…