• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sacı Sık Kestirmek Saci Cabuk Uzatir Mi??

Şu saç dipten uzar uçtan uzamasıyla ne alaka diyenlere uyuz oluyorum .. :47: Tabiikide kökten uzuyor ama o saç hava almazsa ne olacak ? :34: Saçımı sık sık kestirmesemde illaki kestiririm uçlarından ve daha çabuk uzar, elbette kökten uzar ama uçlardan alması gereken havayada ihtiyacı var ve ihtiyacı olduğu havayı alınca dahada çabuk uzar. Mantıklı düşünmek gerek..

Sanırım Aranızda Benim Kadar Sık Saç Kestiren Yoktur..
Öyle Ucundan Falan Aldırmıyorum..
Bildiğiniz Ayda 3 Kere Kestiriyorum..:27:

Acayip Uzuyor.. :27:
Ayrıca Saçlarım Çok Kısa da Değil..

Bana da Sürekli, Sık Sık Kestirirsen Saçların Küser Uzamaz Diyorlar..:1:
Ama Bence Kuaförün Kesimiyle Alakalı..

Sanırım Aranızda Benim Kadar Sık Saç Kestiren Yoktur..
Öyle Ucundan Falan Aldırmıyorum..
Bildiğiniz Ayda 3 Kere Kestiriyorum..:27:

Acayip Uzuyor.. :27:
Ayrıca Saçlarım Çok Kısa da Değil..

Bana da Sürekli, Sık Sık Kestirirsen Saçların Küser Uzamaz Diyorlar..:1:
Ama Bence Kuaförün Kesimiyle Alakalı..

cok mu sebze meyze su tuketiyorsun ? uyku duzenine felan dikkat edip stressten uzak duruyorsan ondandir..

Şu saç dipten uzar uçtan uzamasıyla ne alaka diyenlere uyuz oluyorum .. :47: Tabiikide kökten uzuyor ama o saç hava almazsa ne olacak ? :34: Saçımı sık sık kestirmesemde illaki kestiririm uçlarından ve daha çabuk uzar, elbette kökten uzar ama uçlardan alması gereken havayada ihtiyacı var ve ihtiyacı olduğu havayı alınca dahada çabuk uzar. Mantıklı düşünmek gerek..

saç uçlarından hava almaz canım kökünden hava alır yüzde ellisini aldığımız nefesle yüzde ellisini de kökünden alır saçın kendisini ölüdür nasıl hava alsın ki canlı olan ve hava alan kısım kökü

sık sık kestirirsek hele ki uzar uzamaz kısacık kestirmek gibi.. saç küser ve uzamaz eskiye göre. benim çok çabuk uzardı ama kulagımda kestire kestire belime geldikçe artık o kadar sık uzamıyor. bence 2 ayda bir, 1 veya 2 cm kestirin kırık olmadan sacınızda öyle cok daha güzel. kırık oldugu anda uzama yavaslıyor. ve kırıklar üstteki sağlam kısımlara da sıcrayabiliyor.

cok mu sebze meyze su tuketiyorsun ? uyku duzenine felan dikkat edip stressten uzak duruyorsan ondandir..

Hayır..:27:

Sütü Çok Seviyorum..
Sütü Küçüklüğümden Beri Çok Tüketirim..
Geceleri Yemek Yemem..:27:

Stresten Uzak Değilim, İşyerinde Saniyelerle Yarışıyorum..:27:
Ayrıca Vardiyalı Çalışıyorum..:27:
Akşam 21.oo'de veya 22.oo'de İşten Çıkıyorum.. :27: (Bu Sabit Değil Değişebiliyor, Haftasonuda Aynı)
Amaaaa..:27:
Sabah 5'ten Önce Yatmam..:27:

Valla Extra Yaptığım Hiç Bir Şey Yok..:27:

Son düzenleme:
Hayır..:27:

Sütü Çok Seviyorum..
Sütü Küçüklüğümden Beri Çok Tüketirim..
Geceleri Yemek Yemem..:27:

Stresten Uzak Değilim, İşyerinde Saniyelerle Yarışıyorum..:27:
Ayrıca Vardiyalı Çalışıyorum..:27:
Akşam 21.oo'de veya 22.oo'de İşten Çıkıyorum.. :27: (Bu Sabit Değil Değişebiliyor, Haftasonuda Aynı)
Amaaaa..:27:
Sabah 5'ten Önce Yatmam..:27:

Valla Extra Yaptığım Hiç Bir Şey Yok..:27:

hahahha ay sen ne tatli seysin öyleee :)))
anladim.. demekki yapi olarak hizli uzayan saca sahipsin. benim kuzenimde oyle.. surekli sac kestirir, acayip hizli uzuyor onunda. sinir oluyorum kiskaniyorum geberiyorum benim niye öyle degil diye :84:

saç uçlarından hava almaz canım kökünden hava alır yüzde ellisini aldığımız nefesle yüzde ellisini de kökünden alır saçın kendisini ölüdür nasıl hava alsın ki canlı olan ve hava alan kısım kökü

Kökten aldığı hava kadar uçtanda hava alıyor. Benim saç doktorum var ve onun tavsiyeleri sayesinde saçlarım hızla uzuyor ve buda onun sürekli söylediği birşey :54:

sütü cok veriyorum, cok tüketiyorum demissin.. süt saci uzatmada yardimci mi cnm ?

tabi ki yardımcı saç için çok besleyici çünkü ihtiyacı olan birçok şey var sütte ben de hergün büyük bir bardak içiyorum sen de iç bence hem sadece uzama için değil saçın sağlığı için de önemli

bu konu hakkında her kafadan bir ses çıkıyor kimisi sık kestir diyor kimi kestirme kimisi sık yıka diyor kimisi yıkama falan filan aslında arkadaşlar herkesin bünyesi farklı ben saçımı kestirsem de kestirmesem de aynı uzar ve dışarıdan sürdüğüm hiçbirşey fayda etmez öncelikle herkes kendi saçının yapısını iyi bilsin ona göre bakım yapsın kestirsin yıkasın vs.

tabi ki yardımcı saç için çok besleyici çünkü ihtiyacı olan birçok şey var sütte ben de hergün büyük bir bardak içiyorum sen de iç bence hem sadece uzama için değil saçın sağlığı için de önemli

bende iciyorum ama kilo problemim var diye ufak bi bardak iciyorum yatmadan (200 ml) yeterli olur mu canim ? sacin sagligi icin önemli oldugunu bilmiyordum canim ben sütün. kemiklere olan faydasini birde gece yatmadan icildiginde guzel uyuttugunu bilirdim ben hep :) artik buyuk küp nescafe bardaklariyla icer yatarim herhalde :60:

Bende saçımı uzatıcam diye hiç kestirmem ama uzadığıda yoktur..
O yüzden kestirmeyi denicem düzenli olarak kırıklarımı aldırcam artıkk..

bu konu hakkında her kafadan bir ses çıkıyor kimisi sık kestir diyor kimi kestirme kimisi sık yıka diyor kimisi yıkama falan filan aslında arkadaşlar herkesin bünyesi farklı ben saçımı kestirsem de kestirmesem de aynı uzar ve dışarıdan sürdüğüm hiçbirşey fayda etmez öncelikle herkes kendi saçının yapısını iyi bilsin ona göre bakım yapsın kestirsin yıkasın vs.

cok halisin canim. ben cok denedim SIK kestirmeyi ama SIK kestirsemde 6 ayda bir kirik temizletsemde ayni hizinda uzuyor.. ve tipki seninde dedigin gibi bir cok kisi o maskeyi yapar su maskeyi yapar uzar ama bende uzama olmaz sadece bakim yapar.. sac tipiyle alakali birsey bu kesinlikle! kesimle alakasi yok.. ama tabikide kiriksa uclar misir püskülü gibi olmussa kesilmeli.. ama sacin ihtiyaci yokkende sirf uzama hizlansin diye kestirmek uzayan saca yazik etmek demek bana göre..

hahahha ay sen ne tatli seysin öyleee :)))
anladim.. demekki yapi olarak hizli uzayan saca sahipsin. benim kuzenimde oyle.. surekli sac kestirir, acayip hizli uzuyor onunda. sinir oluyorum kiskaniyorum geberiyorum benim niye öyle degil diye :84:

Ayy Teşekkür Ederim..:38:
Bir de Benim Saçımda Boya Yok..
Bilginize..
Ondan da Olabilir, Saçlarımı Hiç Boyatmadım..:27:

Ayy Teşekkür Ederim..:38:
Bir de Benim Saçımda Boya Yok..
Bilginize..
Ondan da Olabilir, Saçlarımı Hiç Boyatmadım..:27:

ne yiyosun ne iciyosun da o kadar uzuyor cabuk söyleee :2: benimde o kadar uzasin bende ayda 3 kez sac kestireyim.. :43: sacinin suan ki uzunlugu ne kadar canim ? bakim yapiyormusun sacina ? (yapiyosan ne ?)

bende iciyorum ama kilo problemim var diye ufak bi bardak iciyorum yatmadan (200 ml) yeterli olur mu canim ? sacin sagligi icin önemli oldugunu bilmiyordum canim ben sütün. kemiklere olan faydasini birde gece yatmadan icildiginde guzel uyuttugunu bilirdim ben hep :) artik buyuk küp nescafe bardaklariyla icer yatarim herhalde :60:

canım o kadarı da faydalı olur tabiki bende de kilo sorunu var ama yağsız süt içiyorum sende öyle yap

ne yiyosun ne iciyosun da o kadar uzuyor cabuk söyleee :2: benimde o kadar uzasin bende ayda 3 kez sac kestireyim.. :43: sacinin suan ki uzunlugu ne kadar canim ? bakim yapiyormusun sacina ? (yapiyosan ne ?)

Valla Önüme Geleni Yer İçerim..
Yemek Seçmem..
Kahve, Çay ve Kolayı Çok Tüketmem, Çünkü Sevmiyorum..
Ama Sütü Su Gibi Tüketirim

Bakım Yapmıyorum, Zaten Saçlarım Çok Gür Çok Kalın Telli ve Dümdüz..
Saçımın Şu An ki Modeli..
Victoria Beckham Saç Modeli..
Saçlarım Düz Olduğu İçin, İyi Gidiyor..:27:

Back