Kızlar size bu mesajı göz yaşları içinde yazıyorum senağlama Yaklaşık 1 ay önce dermatoloğa gittim saç dökülmesi şikayeti ile. Kan tahlilleri yapıldı. Demir ve çinko değerlerim normal çıktı. Kan değerlerim de normaldi. Doktor bana demir depolarımda ufak bir eksiklik olduğunu söyleyerek Ferro Sanol Duodenal isminde bir demir hapı verdi. Vücuttaki çinko değerleri normal olsa da saç diplerinde az olabileceğini söyleyerek de Berco Zinco-C isminde bir çinko hapı verdi. 3 haftadır bu ilaçların ikisini de kullanıyorum. Ayrıca saçımda kullanmam için de bir karışım verdi doktor. Eczanede hazırlatıp kullanmaya devam ettim.
Sonuç ne mi? 3 haftadır tuvalete çıkamıyorum. Yani bağırsaklarımın çalışması durmuş durumda. Bağırsağı hızlandırıcı armut, kayısı gibi bir çok meyveyi de yememe rağmen etki 0 oldu. Diğer bir sonuç saç dökülmemin artarak devam ediyor olması ve bunu sarımsak kullanarak azaltabiliyor olmam. Bir diğer etki yiyeceklerime ve hareketlerime dikkat etmeme rağmen kilo veremiyor olmam. İlaçları kullanmadan önce düzenli bir şekilde 2-3 kilo verdim. Ama ilaçları kullanmaya başladığım anda bütün çabalarım sonuçsuz kaldı. senağlama
Şimdi aynaya baktığım zaman, saçları seyrek, biçimsiz, şişman bir kız görüyorum karşımda. Kendimi hiç beğenmemeye başladım. Bütün moralim 0 olmuş durumda. Kafama takmıyordum bu durumu bugüne kadar. Ama gün geçtikçe moralim daha çok bozuluyor, aynaya bakmaya, tartıya çıkmaya korkar oldum. Kopan her saç telimde, veremediğim her kiloda sanki özgüvenimi de yitiriyorum. Ben aynaya bakınca kendimi beğenmiyorsam, başkasının beğenip beğenmemesi umrumda değil. Çok kötü hissediyorum kızlar, nolur bana bir akıl verin senağlama Hayatım boyunca hiç vücudumla ilgili böyle takıntılar yaşamadım. Şimdi çok çaresiz hissediyorum, çok çirkin hissediyorum kendimi. Moralim çok bozuk anlayacağınız. Nolur bana akıl verin, yardım edin ve destek gösterin. Yoksa bu halim gittikçe daha da kötü olacak senağlama