- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
şu an doktor tavsiyesi üzerine bunları uyguluyorum çam terebendini kullanmadım ama kullanan çok arkadaşımız var ve çoğunluğu senin gibi memnun.inşallah hepimiz kurtuluruz bu dertten .kafayı sıyırmam yakındır yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende gecen hafta bir yakınımın tavsiyesiyle baharatçıdan çam terebesi y di adı herhalde ondan aldım... yarısını 250ml şampuana karıştırıyosun ve onu kullanıyosun .. wallahi aşırı saç dökülmem vardı.. 2 defa yıkamama ragmen eskibi saç gelmiyor elime...
canım ilk yazından sonra 2 yazını görünce sevindim:) ben kayınvalidemden duydum ama henüz denemedim o yapıyormuş ve saç dökülmesini durduruyormuş ama hfta 2 kez 3 kez yapmak gerekmiş bunu... bildiğimiz maya (kuru) ve su karıştırıp son durumaya suyuna ekleyip yıkıyormuş...benim de saçlarım dökülüyor.. benim kansızlık sorunum olabilir, ayrıca kilo alma isteğim de var..bu ilaçları bende kullansam iyi olur sanırım..
kan hapı herkei kabız yapıyor kabızlıkta kilo oluyor şişiyorsun toksin atamıyınca