Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı çoğaltmak için

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yarnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
55
2
48
Konya
saçımı çok düzleştirdiğimden uçları bayağı kırıldı ve seyreldi şimdi sarımsaklı şampuan kullanıyorum tavsiye eden çok olduğu için de sizce o kesin çözüm yapıyormudur önerdiğiniz evde hazırlancak maskeler felan varmı arkadaşlar

sadece şampuanla olcak iş değil bu ki kaldıki şampuanlar zaten saçı mehveden sarımsaklı dahi olsa genede kimyasal var saç çoğaltma işi öyle 1 2 ayda olcak işde değildir buna en az 6 ayınızı vericeksiniz haftalık saç programı yapıcaksınız mesela 2 günde bir yıkıyorsanız saçınızı öncesi hep bakım yapın bi keresinde zeytinyağlı sarımsak bi keresinde bemix bepantene evigenli karışım diğerinde saç bakım yağları gibi saçınızın durumunu en iyi bilen sizsiniz saçınıza gerekli bakımı hatta dahada fazlasını verirseniz mutlaka fazlasıyla sonuç alırsınız birde içden desteğide unutmayın hergün birazcık ceviz ve fındık atın ağzınıza aktarlarda polen satılır bu saç kökleri için çok faydalı ilaçlar haplar var ama doğallıkdan saşmayın ilk etapda vitaminleri doğal yoldan meyvelerle alın hergün düzenli enazından 1 meyve yemek herşeye faydalıdır poleni balla karışdırın kahvaltıda yiyin o şekilde yiyemiyorsanız süte karışdırıp için tadı aynı bal gibi zaten birçok şeyede deva b vitamini e vitamini saçın en önemli ihtiyaçları bunlara yoğunlaşın aslında çokk uğraşlı gelebilir bu yazdıklarım ama aslında seyrek saçlara en basit yöntem budur daha ciddi boyutlara ulaşırsa bunlarda çare olmaz

sarımsağı ben kaşlarımda kullanıyorum çoğalması için malesef pek işee yaramıyor....bide saçlarda deneyelm bakalm

Ahh bende özlüyorum saçlarımın eski halini
Çook dökülüyor bu aralar hele banyoda topak topak geliyor
Bıoblas kullanmaya başladım ama fayda eder mi bilemem:26:
Doğal yoldan bi maskesi kürü felan yok mu acep

Ohoo, benim yeni saçlar çıktı, uzadı kıvrılmaya bile başladı. sarımsaklı şamp. sayesinde . .

eski gür saçlarımı özledim ya

canım bende almayı düşnmüştüm sarımsaklı sampuan ve içerklerne baktğmda ne yazkki sülfat paraben olduğunu gördüm . zaten bunlar saçımızn döklmesne neden oluyo bu yüzden sana doa sampuan öneririm . forumda ararsan doa kozmetik ürünleri diye görürsün sampuanın da yeni çeşitleri çıkmış ben döklen saçlar için olanını alıcam içerisinde sülfat paraben ve diğer zararlı maddeler yok :)

bende kullanıyorum anlımdakı kısa saclar uzamaya basladı bugunde zeytınyaglı sarımsak yaptım saclarım normalde gayet gur aslında ama bırazda olsa uzamasına ve daha guclu gorunmesıne yarar dıye yapıyorum.

Kullanıp yeni saçları çıkanlar hazır sarımsaklı şampuanmı kullanıyorsunuz yoksa kendinizmi hazırlıyorsunuz? Ben daha önce kendim hazırlanıp kullandım ama koku yapıyor. Bu kez hazır kullanmak istiyorum. Ama aynı etkiyi gösterirmi?

ben yılan yağı derim. ben kullandım ve ufacık saclarım var işe yarıyor yani sacın uzamasını da sağlıyormuş. forumda toplatılacağını okudum zararlı olduğu için ama ben bi zararını görmedim kuaförümde işe yaradığını söyluyor.

Sütte kaynattıp koy şampuana ,koku yapmaz.
Hazır olanlarada güvenmiyorum ben.

Sanırım sağlıklı, gerçek ve etkili ürünler kalsaydı piyasada, kaldırılmazdı

Son düzenleme:
eczaneden alınan e vitamini ve bepantenin yararını gördüm. tavsiye ederim

Arkadaşlar sarımsak kan dolaşımını sağladığı için faydası dokunuyor, erkek tipi dökülmeler için ise soğanı öneriyorlar ama kokuları ağır olduğu için ilk denemeden sonra bir daha yapma isteği olmuyor, bunların dışında bepanthen ampul, susam yağı, zeytin yağı, kayısı yağı, yılan yağı bunlarında ciddi faydaları var ben şampuanıma döküyorum, Demet Akalın'ın saç bakım formülüde şöyle imiş; ÇAM TEREBENTİN YAĞI: Saçı besliyor, dökülmesini ve kepek oluşumunu engelliyor. Dipleri kuvvetlendiriyor.

BİBERİYE: Saç dökülmesini önler.

KAYISI: Saçı gürleştiriyor.

YILAN YAĞI: Saç dökülmesini yavaşlatıyor ve kel bölgeyi tüylendiriyor.

GÜL YAĞI: Saçı besliyor, kepeği engelliyor.

ISIRGAN OTU: Saç dökülmesini engelliyor. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor.

SUSAM YAĞI: En büyük sorunlardan saç kırılmasını engelliyor.

SARMISAK: Saç derisine doğru olan kan akışının canlanmasında faydalı oluyor.

Bunları şampuanına döküyormuş ve saçları gayet sağlıklı, daha önemlisi ise saça masaj yapılmalı bu sayede kan dolaşımını sağlayıp saçı güçlendirip daha parlak görünmesinide sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…