Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı çoğaltmak için

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
A.a kayısı saçı çoğaltıyormuymuş?
ŞAmpuanım bitsin, onu bir düşüneyim bakalım:ssz:

Merhaba ben Malatya'da kök hücre tedavisi yaptırdım 8 haftada inanılmaz değişti saçlarım.. Sağlıklı, hacimli oldu.. Yeni saçlar çıktı.. Erkek tipi dökülmem vardı. Saçlarımı ortadan ayıramıyordum seyrekliklerim tamamen görünüyordu.. Yeni tıraş olmuş erkek kafası gibiydi. Kimseye söylemeden yaptırdım ki farkedecekler mi diye .. Önce kuaförüm farketti sonra ailem.. O kadar mutluyum ki anlatamam..

Merhaba ben Malatya'da kök hücre tedavisi yaptırdım 8 haftada inanılmaz değişti saçlarım.. Sağlıklı, hacimli oldu.. Yeni saçlar çıktı.. Erkek tipi dökülmem vardı. Saçlarımı ortadan ayıramıyordum seyrekliklerim tamamen görünüyordu.. Yeni tıraş olmuş erkek kafası gibiydi. Kimseye söylemeden yaptırdım ki farkedecekler mi diye .. Önce kuaförüm farketti sonra ailem.. O kadar mutluyum ki anlatamam..
Kök hücre tedavisini açar mısınız biraz, nerede yaptırdınız?

Arkadaşlar her türlü yağ karışımını uzun süre denedim.. Badem yagı, kayısı yağı, yılan yağı... 16 farklı bitkisel karışımları bile uzun süreli kullandım.. Kesinlikle faydası olmuyor aksine yağ saçı daha da incelterek çıkartıyor. Saçlarının hızlı uzamasını isteyenler icin ideal bu yağlar ancak yeni saç kökleri çıkmasını besleyenler boşuna beklemiş oluyorlar.. Mutlaka doktora gidon, saç dökülmesinin içten gelen bi sebebi vardır. İlaç ve vitamin tavsiyesiyle enaz altı ayda sonuç alirsiniz

Bu yılan yağı fln koyunca şampuana tamam saçı gürleştiriyor ama vücuttaki diğer tüyleri de güçlendirdiği söyleniyo yani aslında çok tavsiye edilmiyo doğumdan sonra çok kötü dökülüyo ama cesaret edemedim ben

Back
X