Saç Rengi ve Saç Boyama Saçı besleyen boya var mı ?

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Selam kızlar..Saçlarım uzadıkça kırıkları artıyor sanki ve bu yüzden eğer işe yarayacaksa saçımı boyamak istiyorum..Saçı besleyen tellerini geçici sürede olsa bakımlı hale getiren boya var mı ?natural serisini kullansam nasıl olur acaba..Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

amonyak içeren boyaların hepsi saçı berbat ediyor ve saç kırıklarına ve sertleşmeye yol açıyor... amonyaksız boya kullanabilirsin. eczanelerde satılan boyalar da iyidir (color soin, phtyo gibi).

amonyak içeren boyaların hepsi saçı berbat ediyor ve saç kırıklarına ve sertleşmeye yol açıyor... amonyaksız boya kullanabilirsin. eczanelerde satılan boyalar da iyidir (color soin, phtyo gibi).

Teşekkür ederimm..

saçı besleyen boya yoktur kına,papatya suyu gibi bitkisel karışımlar dışında bütün boyalar saçı yıpratır.saçını boyadığında uçları kısa bir süre gözüne daha parlak görünecek en başta fakat sonra daha beter yıprandığına şahit olacaksın bunu tecrübe ettim ben.o yüzden tavsiyem yağ bakımları maskeler filan uygulaman

Onları yapıyorum canım,dediğin gibi boyalar ilk başta güzel gösteriyor sonra garip bir şeye dönüştürüyor saçı..Natural serisini ,doğal boyaları merak etmiştim aslında hiç kullanmadım çünkü

ben natural colors organic kullanıyorum, tamamen bitkisel (palette markasının natural serisiyle karıştırmayın alakası yok, kutularının rengi bile aynı). çok memnunum, annem bile artık benim boyamdan kullanıyor. zaten kutuda bakım yaptığını açık açık yazmışlar. diğer kimyasal boyalar gibi değil ne kokusu ne kıvamı. kimyasal boyalar nefesimi kesiyor, gözümü kızartıp sulandırıyor.

natural serisi dediğin hangisi oluyor?koleston,palette,garnier'inkini diyorsan onların normal boyalardan bir farkı yok

katılıyorum. bu markaların natural serilerinin (syoss da çıkarmış) bir farkı yok, çünkü onlarda da aynı kimyasallar var, amonyak var... daha az zarar verir diye birşey yok malesef, ben kolestonun da, palettenin de natural serisini kullanmıştım her ikisi de saçıma zarar verdi... koyu da olsa açık da olsa renk...

Daha önceden palettenin natural serisini boyamıştım kendi kendime tutmadı hem de hiç..Anneme söylüyorum arkadaşlarıma söylüyorum kimse inanmadı çünkü tutmamıştı saçımda boya da yoktu bu renk boyamıştım..o nedenle palette istemiyorum..

Filtrekahve söylediğin marka iyi bir şeye benziyor aklıma yattı küllü renkleri var çok hoş,kutudaki gibi tutuyor mu peki yoksa koyu mu oluyor

Micracım internette natural colors organic 8d ye bakarken senin yazına rast geldim kullanmışsın sanırım ve memnun olduğun yazıyor,zemin rengin neydi,yıpranma oldu mu saçında

Son düzenleme:
Micracım internette natural colors organic 8d ye bakarken senin yazına rast geldim kullanmışsın sanırım ve memnun olduğun yazıyor,zemin rengin neydi,yıpranma oldu mu saçında

canım o zaman zeminim 7 - 8 tonlarındaydı, açık kumral gibi. o nedenle bal köpüğü tuttu. bu boya bitkisel ve amonyaksız olduğu için, zeminin açık olması lazım... yoksa koyu tutar. ya da istediğin ton mesela 8D ise, 10D ye boyarsan renk tutabilir diye düşünüyorum ama 10D ye boyamadım hiç.

Çok açık olmasına gerek yok o ışıltı olsun hafiften yeter

benim saç yapım farklı biraz, daha açık düşüyor boya rengi. normalde kutuda ne renkse o renk çıkıyor, diğer kullanıcıların yorumu bu, ben de ise istediğimden açık oldu, ama hiç problem değil çünkü yıpratmadığı ve kimyasal içermediği için istediğim kadar boyayabiliyorum. 2 kutu orta küllü kumral 1 kutu da açık küllü kumral karıştırıp boyuyorum ben, saçlarım güzel bir sarı oldu. bu yüzden artık büyük ihtimalle 6n ya da 7n ile boyayacam (unuttum hangisini alacağımı, kutuyu görünce anlarım). bu arada alırken fiyatına dikkat edin, kimisi tutturabildiğime satarım mantığıyla çok pahalı satıyor. fiyatı 13-15 arasında, daha fazla değil.

O zaman senin saçların orjinalde açık bir renk..öyle tutması çok iyi..bu markayı deneyeceğim mutlaka kötü bir yorumunu görmedim kullananlar memnun kalmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…