Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim canımÇok harika görünüyor hele sunum ellerine sağlık bol şans canım![]()
Sağol canım hakkını helal et hamilesinEline sağlık canım çok güzel görünüyor![]()
Helal olsun canımSağol canım hakkını helal et hamilesin![]()
Ayyy canım sendemi burdasın hakkını helal et çok tşk ederimEn sevdiğim poğaçaeline sağlık canım❤
Helal olsun ben sevsemde yiyemiyorum şuan zatenAyyy canım sendemi burdasın hakkını helal et çok tşk ederim![]()
Allah razı olsun çok ihtiyacım varTarif tamamen bana ait hiç bir yerden bakmadım sürekli yaptığım tarif denemenizi şiddetle tavsiye ederim saçaklısını ilk defa deniyorum genelde açma tarzı ve peynirli yapardım böyle çok daha güzel oldu evdekiler bayram ettiNevreste evdekiler den çok dua aldın haberin olsun
![]()
Yiyecegin günleri düşün rabbim kat be kat mükâfatını kucaginla doldursun ins AllahHelal olsun ben sevsemde yiyemiyorum şuan zatenönemli değil canim burdaym tabi
![]()
İns Allah bir an önce toparlanirsin bizim sana ihtiyacımız varAllah razı olsun çok ihtiyacım var
İyileşince bende yaparım![]()
Geçmiş olsun rabbim şifa versinAllah razı olsun çok ihtiyacım var
İyileşince bende yaparım![]()
Sağol canımİns Allah bir an önce toparlanirsin bizim sana ihtiyacımız var![]()
Aminn inşallah hepimizi inşallahYiyecegin günleri düşün rabbim kat be kat mükâfatını kucaginla doldursun ins Allah
Tükkan açık neler geliyor bi bilsenTşk ederim canımGeç kaldın tükanı kapattık
![]()
Tşk ederim buyur gel canım beklerimGercekten cok şık bir sunum olmus elinize saglik cok severim![]()
Gördüm hüsam bey gördümTükkan açık neler geliyor bi bilsen![]()