- 14 Mart 2009
- 1.287
- 8
- 158
- Konu Sahibi shadowwomen
-
ben sinamekiye başladım bir ay aradan sonra artık haftada iki kereye çıkarttım ekime kadar saçımın uzaması gerek ne olur artık çabuk uzasın, yarın gidip sarımsaklı şampuanda alıcam inş kokmaz:)
bu arada ben o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum saça masaj yapmayı.
bildiğim kadaryla yılan yağı uzaması için değil de gürleşmesi için kullanılıyor.saçların çok hzlı uzaması için masaj dşında bşka bişi var mı bldiğinz
kızlar memurluk sınavına gırenız varm9ı ben hazırlanıyorum aranızda hazırlana varsa tecrybelerınden yararlanbmak ısterım
hihoyyyt
kızlar memurluk sınavına gırenız varm9ı ben hazırlanıyorum aranızda hazırlana varsa tecrybelerınden yararlanbmak ısterım
hihoyyyt
saçınızı yıkarken çok sıcak olmayacak şekilde su kullanın bu sadece şampuanın iyi köpürmesi için ama urulamaya geçtiğinizde soğuk su kullanın çünkü sıcak su ile yapılan durulama saçlarda şampuan kalıntıları bıraktığı için gözeneklerin tıkanmasına sebep oluyormuş buda uzamayı ennelliyormuş o yüzden ben kendim bu şekilde kullanıyorum hem soğuk su ile durulamak insanı rahatlatıyor
Kızlar bioblasın sarmaşık özlü şampuanını kullanın derim. benim saçımda mucizeler yarattı ya 1 ayda. reklam yapmış gibi olmıyim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?