Saç Uzatma Yöntemleri saça masaj yaparak uzatmak

benim saçlarımda çook yıprandı uçlardan kestirdim omuzlarımdaydı bi baktım omuzlarımı geçiyor artık biraz 2 haftada ne oldu da böle oldu bilmiyorum kafamçokkarıştı.. şimdi de bütün yağların toplamı bişi kullanıyorum masaj yaparak bakalım masajlada etkisi artıcak mı? böyle uzun gür gürr belimde olsunlar istiyorumm masaj çok mantıklı geldi bana çünkü kıl kökleri rahatlıyo kan dolaşımı hızı artıyo yani kısaca masaj forever :lepi:

kızlar yılan yağını hiç tavsiye etmiyorum bir arkadaşım sırf saçları uzasın diye kullanmıştı saçları hep kepeklendiii..

kızlar ben de 3 gündür saçıma masaj yapıyorum uzasın diye.sonucu yazarım 1 ay geçsin.
sinamekiyi denedim sonuç yok.
bugün de jojoba,susam,badem,yılan,ısırgan,çörek otu yağlarını karıştırıp bakım yaptım saçlarıma.
bakallım nolcak :(

ben sinamekiye başladım bir ay aradan sonra artık haftada iki kereye çıkarttım ekime kadar saçımın uzaması gerek ne olur artık çabuk uzasın, yarın gidip sarımsaklı şampuanda alıcam inş kokmaz:)
bu arada ben o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum saça masaj yapmayı.

ben sinamekiye başladım bir ay aradan sonra artık haftada iki kereye çıkarttım ekime kadar saçımın uzaması gerek ne olur artık çabuk uzasın, yarın gidip sarımsaklı şampuanda alıcam inş kokmaz:)
bu arada ben o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum saça masaj yapmayı.

bakalım görecez.bana mantıklı geldi aslında;çünkü ısırganın saç uzatmadaki etkisi kılcal damarları hızlandırması falan diye okumuştum.
aman neyse ya.bu aralar saçımla çok uğraşıyorum elimde kalmazsa iyi kafamçokkarıştı

bildiğim kadaryla yılan yağı uzaması için değil de gürleşmesi için kullanılıyor.saçların çok hzlı uzaması için masaj dşında bşka bişi var mı bldiğinz

bn sampuanlarken uzun uzun masaj yaparak sampuanliyorum. uzatsin diye degil, ben bunu kendimi bildim bileli yaparim. sac diplerim cok hoslandigi rahatladigi icin..
kuru kuru sac diplerine masaj yapmayi sevmiyorum, zaten cok dökülüyor dogum yaptigim icin bide dipleriyle oynayip dursam iyice dökülur.
saclari cok dökülenler yapmasin bence bunu, zaten hassaslasiyor iyice masaj daha cok döker bence..
sampuanlarken yapmak daha iyi, normalindn daha uzun süre masaj yaparak yikayin.

bildiğim kadaryla yılan yağı uzaması için değil de gürleşmesi için kullanılıyor.saçların çok hzlı uzaması için masaj dşında bşka bişi var mı bldiğinz

yilan yagini ben 6 ay boyunca düzenli denedim, arpa boyu kadar bile ekstradan uzatmadi benim saclairmi.
ama parlatti yumusatti, onun disinda bi ise yaramadi.. paralarimda bosuna gitti haliyle..
yilan yagini cok üvüyorlar uzatiyor, gürlestiriyor dökülme kesiliyor diye.. ama ne bende ne kardesimde bunlarin hic biride gercek olmadi.

kızlar memurluk sınavına gırenız varm9ı ben hazırlanıyorum aranızda hazırlana varsa tecrybelerınden yararlanbmak ısterım
hihoyyyt

saçınızı yıkarken çok sıcak olmayacak şekilde su kullanın bu sadece şampuanın iyi köpürmesi için ama urulamaya geçtiğinizde soğuk su kullanın çünkü sıcak su ile yapılan durulama saçlarda şampuan kalıntıları bıraktığı için gözeneklerin tıkanmasına sebep oluyormuş buda uzamayı ennelliyormuş o yüzden ben kendim bu şekilde kullanıyorum hem soğuk su ile durulamak insanı rahatlatıyor

saçınızı yıkarken çok sıcak olmayacak şekilde su kullanın bu sadece şampuanın iyi köpürmesi için ama urulamaya geçtiğinizde soğuk su kullanın çünkü sıcak su ile yapılan durulama saçlarda şampuan kalıntıları bıraktığı için gözeneklerin tıkanmasına sebep oluyormuş buda uzamayı ennelliyormuş o yüzden ben kendim bu şekilde kullanıyorum hem soğuk su ile durulamak insanı rahatlatıyor

yaz aylarinda bende soguk suyla durularim.. buz gibi suyla kafam nasil rahatliyor anlatamam..
ama kl$ aylarinda soguk suyla durulanmaz ki, zaten kl$ln cok üsüyen biriyim donar hasta olur geberirim herhalde..

Katiliyorum..saca bakim yaparken masaj yapmak iyi geliyor hucreleri canlandiriyor ama hucreler icin bi iyi seyde saci soguk suyla bikac dkka durulayp havluya sarmak soguk su sacda.nemi hapsettig icin uzamayada yardimi dokunuyo..

Kızlar bioblasın sarmaşık özlü şampuanını kullanın derim. benim saçımda mucizeler yarattı ya 1 ayda. reklam yapmış gibi olmıyim ama :9:

Kızlar bioblasın sarmaşık özlü şampuanını kullanın derim. benim saçımda mucizeler yarattı ya 1 ayda. reklam yapmış gibi olmıyim ama :9:

1 haftadır kullanıyrum bu arada saçıma banyo esnasında muhakkak masaj yapıyorum arada sguk su ile şok etkisi yapmaya çalışıym baştan aşağ ;) muthış kan akışı hızlanıyor ;) dinç hıssedıyosun kendını

Back