- Konu Sahibi shadowwomen
-
merhabalar.. bende saçımla çok sık uğraşırım dipleriyle falan ellerim kaşırım ve saçlarım belimde .. bi arkadaşıma kuaför demişki saçlarıyla çok uğraşanların çabuk uzuyo kan dolaşımını harekete geçirdiği için mantıklı geldi bana ama bilmiyorum..
evet bende öyle düşünüyorum.. şampuanla uzun zmandır hergün saçıma bakım yapıyorum fakat çok bişey farkedemedim.. sempatiksalakcinni
Aslında yılan yağınıda bir çok insan met ediyo onu dene bıde ıstersen şampuanlar yerine.. ama masaj ciddi ciddi uzatıyo sanırım. gerçi ben bilinçli olarak yapmıyorum bunu .huy oldu artık bende =)
Aslında yılan yağınıda bir çok insan met ediyo onu dene bıde ıstersen şampuanlar yerine.. ama masaj ciddi ciddi uzatıyo sanırım. gerçi ben bilinçli olarak yapmıyorum bunu .huy oldu artık bende =)
bugun bi aktarda yılan yagının sampuanına rastladım
camterebentinin bile sampuanı var :sm_cool:
evet şampuanıda yağıda var... ve işe yarıyomuş iğrencinek ne var
aman canım ne biliyim içim bulanıyor işte adı bile yeter ... sırnaşık şey
turp suyunu denedınmı ?
hayır denemedim ama duymuştum sen denedin mi
yok hayır denemedımde,sitede çok war sanırım deneyen hatta birisi resimli olarak farkı falan koymuş baya fark war kısa zamanda. ben şimdi şampuanıma bal ve sarımsak katmayı düşüünüyorum
hmm.. sarımsak kokmaz mı cns tgy ? yerimseniben
kokmuyo diyo deneyenler.. ama koksun nolucak ya farklı bi şampuanla yıkarım sonrasındada yeterkı güçlensınler cok az benım saçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?